Blues-Lody Borówkowe
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery,więc spróbuj lodów bluesowych. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 6G białka, 88 g tłuszczu, oraz w sumie 1152 kalorie. Na 2,42 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 3. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka jagód, cukru, soku z cytryny i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Lato. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 34%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Spróbuj Pearl River Blues Berry Farm Ciasto Jagodowe Pudding, Ciasteczka truskawkowe i lody śmietankowe, oraz Lody Awokado dla podobnych receptur.
Instrukcje
Jagody przecedzić z cukrem i sokiem z cytryny w misce robota kuchennego, aż będą gładkie.
Ubij śmietanę, aż do całkowitego połączenia.
Wlać do maszyny do lodów i zamrozić zgodnie ze wskazówkami producenta.
Podawać w osobnych miseczkach przyozdobionych kilkoma świeżymi jagodami i gałązką mięty.
Można go również zamrozić w pojemniku w zamrażarce i mieszać co 15 minut.
Z książki kucharskiej Southern Farmers Market Holly Herrick. Tekst © 2009 Holly Herrick; zdjęcia © 2009 Rick McKee. Przedruk za zgodą Gibbsa Smitha.