Bluefish Chowder może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na 3,82 zł za porcję, ten przepis okładki 36% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 694 kalorie, 43g białka, oraz 45 g tłuszczu. Ten przepis służy 6. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Udaj się do sklepu i odbierz bazylia, filety z niebieskich ryb, ciężki krem i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby użyć ciężkiego kremu, możesz podążać za tym daniem głównym z Domowe śnieżyce z jajkami Reese ' s Peanut Butter jako deser. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 72%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Cały Grillowany Bluefish, Baked Bluefish, oraz Bluefish En Papillote.
Instrukcje
1
W dużej emaliowanej żeliwnej zapiekance gotuj boczek na małym ogniu, aż będzie chrupiący, o 6 minutach.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce
2
Wylać wszystko oprócz 1 łyżki tłuszczu.
3
Dodaj masło i czosnek do zapiekanki i gotuj na małym ogniu, aż czosnek będzie pachnący, o 30 sekund.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Oliwki Nadziewane Pimiento
1 Pomarańcza, Skórka
4
Dodać seler, cebula i jalapeo i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż cebula zmięknie, ale nie rumiane, o 8 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pęczek Selera Pokrojonego W Plasterki (ok
20 Cienkich Plastrów Cukinii
5
Dodać bogaty bulion rybny, kukurydzę i ziemniaki i zagotować na umiarkowanie wysokim ogniu. Gotować, aż ziemniaki zaczną mięknąć, około 10 minut. Rozgnieść kilka plastrów ziemniaków z boku zapiekanki, aby zagęścić zupę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Stado Ryb
9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla ryb. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jedno wino, którego możesz spróbować, to wino FitVine Pinot Grigio. Ma 4,4 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 18 dolarów.