Blueberry Squares może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Na 27 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegański przepis ma 108 kalorii, 2G białka, oraz 3G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 24. 13 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 15 minut. Udaj się do sklepu i odbierz wodę, sodę oczyszczoną, ekstrakt z wanilii i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 44%, co jest całkiem dobre. Spróbuj Blueberry Squares, Jagodowe Placki Owsiane, oraz Blueberry Squares dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
1 (8 Uncji) Opakowanie Serka śmietankowego, Pokrojonego W 1-calową Kostkę
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
Do Szczotkowania I Smażenia
6
Na ugotowaną skórkę wlać mieszankę borówkową.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 (8 Uncji) Opakowanie Serka śmietankowego, Pokrojonego W 1-calową Kostkę
Słoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
7
Wymieszaj 1 1/2 szklanki płatków owsianych, mąkę, 1/2 szklanki brązowego cukru, 1/4 szklanki oliwy z oliwek, 1 łyżeczkę ekstraktu waniliowego i 1/2 łyżeczki sody oczyszczonej razem w dużej misce, aż do konsystencji okruchów chleba.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Uncji Wysokiej Jakości Niesłodzonej Czekolady, Grubo Posiekanej
O Cukrze Cukierniczym
Dietetyczna Soda Kremowa
Płatki Owsiane
1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)
Rozmrożony Koncentrat Lemoniady, Podzielony
Lorann Profesjonalna Kuchnia®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Do Szczotkowania I Smażenia
8
Posypać mieszanką jagodową.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 (8 Uncji) Opakowanie Serka śmietankowego, Pokrojonego W 1-calową Kostkę
9
Piec w nagrzanym piekarniku, aż do bulgotania nadzienia z jagód i lekko rumianego kruszonka, około 20 minut. Ostudzić i pokroić w kwadraty. Resztki przechowywać w lodówce.