Blueberry Pie Pops
Blueberry Pie Pops to Wegetariańskie przepis z 16 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 8G białka, 13g tłuszczu, oraz w sumie 232 kalorie. Na 1,08 zł za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 30 minut. Udaj się do sklepu i podnieś jajko, mieloną gałkę muszkatołową, skrobię kukurydzianą i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 26%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Spróbuj Ciasto Z Kruszonką Jagodową, Blueberry Pops, oraz Blueberry Smoothie Pops dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F (190 stopni C). Wyłożyć blachę do pieczenia pergaminem.
Rozwałkuj jedną ze skórek ciasta do grubości 1/8 cala; Wytnij 16 3-calowych okręgów ze skórki. Linia 16 mini Muffin kubki w 24-cup mini muffin patelni z kręgów crust. Przechowywać w lodówce do schłodzenia, o 15 protokół. Tymczasem, rozwałkować drugą skorupę do 1/8 cala grubości, i wyciąć 16 2 1/2-calowe okręgi; położyć 16 okręgi na przygotowanej blasze do pieczenia, i przechowywać w lodówce.
W misce wymieszać cukier, cynamon, gałkę muszkatołową, skórkę cytrynową i skrobię kukurydzianą. Wymieszać z jagodami i lekko wymieszać z mieszaniną cukru.
Jajko ubić w małej, osobnej misce. Łyżka około 1 łyżki mieszanki borówek do każdego kubka muffinowego wyłożonego skórką (nie przepełniaj).
Umieść patyczek pop cookie poziomo w wypełnionym popie, aby koniec wystał o kilka cali. Za pomocą pędzla do ciasta równomiernie nakłuć trochę ubitego jajka wokół krawędzi wypełnionej Skórki; umieść 2 1/2-calowe górne koło skórki na wypełnionej skórce i uszczypnij krawędzie, aby zamknąć nadzienie i zamknąć skórkę wokół patyczka. Wykałaczką wbijaj 3 lub 4 otwory parowe w górną skorupę.
Wierzch każdego ciasta posmarować roztrzepanym jajkiem i posypać cukrem.
Piec w nagrzanym piekarniku, aż blaty będą złociste, około 20 minut.
Pozostaw do ostygnięcia 5 minut przed delikatnym wyjęciem z kubków muffin cyny. Aby pomóc pops uwolnienia, uruchomić mały nóż wokół krawędzi i pod kijem.