Bluebarb Pie Ice Cream Sundaes
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery,więc spróbuj lodów lodowych Bluebarb Pie. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 852 kalorie, 10g białka, oraz 38 g tłuszczu każdy. Na 2,27 zł za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 15 minut. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odebrać vanillan lody, cynamon, cukier, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Lato. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 37%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Spróbuj Szarlotka Smażone Ciasto Lodowe, Bezmleczne ciasto z masłem orzechowym z ciasteczkami czekoladowymi, oraz Placek Bluebarb dla podobnych receptur.
Instrukcje
Gotować rabarbar z brązowym cukrem na średniej patelni na średnim ogniu, aż będzie wyglądał jak dżem, 20 protokół. Włożyć do miski i schłodzić. Wymieszać lody i zamrozić do jędrności, 3 godziny.
Wyłożyć blachę do pieczenia pergaminem.
Wymieszać 1 łyżkę. cukier i cynamon w misce. Masło ubić, 5 łyżek. cukier, wanilia i sól w misce, aż będą lekkie i puszyste.
Dodać mąkę i wymieszać na niskim poziomie, aż utworzą się duże grudki.
Zbierz ciasto do kulki i zwiń w 1/4-in.- Gruba runda.
Przełożyć do blachy do pieczenia, posypać cukrem cynamonowym i zamrozić do jędrności, 10 minut.
Piec, aż krawędzie są złotobrązowe, 15 do 20 protokół. Chłodno, a następnie rozbić na duże odłamki.
W małym rondelku umieść jagody, skrobię kukurydzianą, sok z cytryny i pozostały cukier. Doprowadzić do dusić na średnim ogniu i gotować, mieszając, aż gęsty i bąbelkowy, 5 protokół.
Podziel kompot jagodowy na 4 miseczki. Łyżka lodów do każdej miski i dodać kawałki skorupy.