Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery,więc spróbuj lodów lodowych Bluebarb Pie. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 852 kalorie, 10g białka, oraz 38 g tłuszczu każdy. Na 2,27 zł za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 15 minut. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odebrać vanillan lody, cynamon, cukier, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Lato. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 37%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Spróbuj Szarlotka Smażone Ciasto Lodowe, Bezmleczne ciasto z masłem orzechowym z ciasteczkami czekoladowymi, oraz Placek Bluebarb dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Gotować rabarbar z brązowym cukrem na średniej patelni na średnim ogniu, aż będzie wyglądał jak dżem, 20 protokół. Włożyć do miski i schłodzić. Wymieszać lody i zamrozić do jędrności, 3 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brązowy Cukier
Lody
Rabarbar
Dżem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Rozgrzej piekarnik do 35
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
3
Wyłożyć blachę do pieczenia pergaminem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Papier Do Pieczenia
Blacha Do Pieczenia
4
Wymieszać 1 łyżkę. cukier i cynamon w misce. Masło ubić, 5 łyżek. cukier, wanilia i sól w misce, aż będą lekkie i puszyste.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cynamon
Wanilia
Masło
Cukier
Sól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
5
Dodać mąkę i wymieszać na niskim poziomie, aż utworzą się duże grudki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka Uniwersalna
6
Zbierz ciasto do kulki i zwiń w 1/4-in.- Gruba runda.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasto
Rolka
7
Przełożyć do blachy do pieczenia, posypać cukrem cynamonowym i zamrozić do jędrności, 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier Cynamonowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do Pieczenia
8
Piec, aż krawędzie są złotobrązowe, 15 do 20 protokół. Chłodno, a następnie rozbić na duże odłamki.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
9
W małym rondelku umieść jagody, skrobię kukurydzianą, sok z cytryny i pozostały cukier. Doprowadzić do dusić na średnim ogniu i gotować, mieszając, aż gęsty i bąbelkowy, 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z Cytryny
Skrobia Kukurydziana
Jagody
Cukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z Sosem
10
Podziel kompot jagodowy na 4 miseczki. Łyżka lodów do każdej miski i dodać kawałki skorupy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lody
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Jagody
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
Lody świetnie komponują się z Cream Sherry, Moscato d ' Asti i Porto. Częstą zasadą parowania wina jest upewnienie się, że wino jest słodsze niż jedzenie. Delikatne desery dobrze komponują się z Moscato d ' Asti, orzechowe desery z kremowym sherry, a karmelowe lub czekoladowe desery dobrze komponują się z Porto. NV Solera Cream Sherry z 4.5 na 5 gwiazdek wydaje się być dobrym meczem. Kosztuje około 17 dolarów za butelkę.