BLT z łososia i awokado
BLT z łososia i awokado mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 31g białka, 50 g tłuszczu, oraz w sumie 668 kalorii. Ten przepis służy 4. Na 4,07 zł za porcję, ten przepis okładki 29% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka klinów cytrynowych, woda, center-cut boczek, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Aby wykorzystać awokado można śledzić to danie główne z czekoladowy mus z awokado | szybki ciemny mus z awokado jako deser. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 64%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Palone Pomidory Z Otwartą Twarzą, Blety Z Sera Pimiento, oraz Kanapki z łososiem z awokado-Wasabi.
Instrukcje
Rozgrzej brojlery do wysokiej.
Ułóż kromki chleba na blasze do pieczenia; dusić 1 minutę z każdej strony lub do tosty.
Boczek gotować w dużej patelni nonstick na średnim ogniu, aż ostry.
Dodać filety do kapiących na patelni; gotować 4 minuty z każdej strony lub do pożądanego stopnia doneness.
Połączyć majonez rzepakowy, 2 łyżki wody, 2 łyżeczki mielonego szczypiorku i musztardę Dijon w małej misce, mieszając trzepaczką.
Rozprowadzić mieszankę majonezu równomiernie na kromkach chleba; na wierzchu 1 liść sałaty, 1 plasterek boczku, 1 plasterek pomidora, 2 plasterki awokado i 1 filet rybny.
Posypać równomiernie pozostałym 1 łyżeczką szczypiorku.
Podawać z cytrynowymi klinami.
Polecane wino: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Chardonnay, Pinot Noir i Sauvignon Blanc to moje najlepsze propozycje do łososia. Aby zdecydować się na biały lub czerwony, należy wziąć pod uwagę przyprawy i sosy. Chardonnay jest świetnym przyjacielem maślanych, kremowych potraw, a sauvignon blanc może uzupełniać Dania ziołowe lub cytrusowe. Lekka czerwień o niskiej zawartości taniny, taka jak pinot noir, świetnie komponuje się z pieczonym lub grillowanym łososiem. Trentadue La Storia Chardonnay z oceną 4,3 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 20 dolarów za butelkę.
![Trentadue La Storia Chardonnay]()
Trentadue La Storia Chardonnay
2014 Chardonnay, Wybrzeże Sonoma, jest typowe dla odmiany z aromatami jabłek, białych brzoskwiń i cytrusów. Z dłuższym czasem w szkle niuansowane aromaty gałki muszkatołowej, lekkie tosty i wanilia przychodzą bawić się wraz z sugestią ananasa i dojrzałych cytryn Meyer. Odczucie w ustach jest ostre i powściągliwe z wyraźną mineralnością i czystością owoców. Bogaty, elegancki i pięknie wyważony.