BLT z rukolą
BLT z rukolą zajmuje ok. 15 minut od początku do końca. Ten przepis służy 1 i kosztuje $1.27 za porcję. Jedna porcja zawiera 374 kalorie, 12g białka, oraz 23G tłuszczu. Kilka osób naprawdę lubiło to danie główne. Jeśli masz boczek, majonez, rukolę dla niemowląt i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest on dostarczany przez proste przepisy. 116 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 0%. Ta partytura jest do poprawy. Podobne przepisy to BLT Naan Pizza z boczkiem, rukolą i pomidorem, BLT Grillowany ser plus 10 więcej BLT Inspired s, oraz Nowy Blt.
Instrukcje
Podgrzać dużą patelnię do smażenia lub żeliwną patelnię na średnim ogniu.
Ułóż paski boczku w jednej warstwie na patelni. Powoli gotować boczek, renderowanie się tłuszczu, aż lekko rumiane z jednej strony. Używając widelca lub szczypiec, przekręć paski boczku, aby ugotować drugą stronę.
Gdy paski boczku są wystarczająco ugotowane, wyjmij z patelni i połóż na talerzu wyłożonym papierowym ręcznikiem, aby wchłonąć nadmiar tłuszczu.
Nadmiar tłuszczu wylać z patelni (pozostawiając około pół łyżeczki na patelni) do słoika lub pojemnika do wyrzucenia lub przechowywania. (Nigdy nie wlewaj smaru z boczku do zlewu, zatknie Ci rury.)
Więdną rukolę: na tej samej patelni dodaj garści świeżej rukoli lub rukoli. Wrzucić pozostały tłuszcz. Jak tylko zielenina zacznie więdnąć, wyjmij z ognia i wyjmij z patelni, aby zatrzymać gotowanie.
Chleb tostowy, buduj kanapkę: kromki chleba tostowego w tosterze.
Rozprowadź majonez (lub twój ulubiony spread, masło też zrobi) na plastrach.
Warstwę kanapkę z boczkiem, pokrojony pomidor, i lekko zwiędła rukola.