BLT Benedict z awokado-pomidorowym smakiem może być właśnie porannym posiłkiem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny przepis ma 489 kalorii, 15g białka, oraz 39g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.78 za porcję. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 23 minuty. Mieszanka oliwy z oliwek z pierwszego tłoczenia, majonezu, boczku i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 44%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Jajka Benedict BLT z awokado-pomidorowym smakiem, Ciastka krabowe Benedykt z awokado, oraz Sałatka Z Awokado Z Pomidorowym Smakiem.
Instrukcje
1
Połącz pomidory i następne 5 składników i 2 1/2 łyżeczki. ocet winny czerwony w małej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ocet Winny Czerwony
Pomidor
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-o
2
Dodaj wodę do głębokości 3 cali w dużym rondlu. Doprowadzić do wrzenia; zmniejszyć ogień i utrzymać na lekkim wolnym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z Sosem
3
Dodaj pozostałe 1/2 łyżeczki. ocet z czerwonego wina. Rozbij jaja i wsuń do wody, po jednym na raz, jak najbliżej powierzchni. Dusić 3 do 5 minut lub do pożądanego stopnia doneness.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ocet Winny Czerwony
Woda
Jajko
4
Wyjąć łyżką szczelinową. Przyciąć krawędzie, w razie potrzeby.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
łyżka Szczelinowa
5
Rozprowadzić majonez na 1 stronie każdej kromki chleba.
Składniki, których będziesz potrzebować
Majonez
Funtów Jeżyn (około
Chleb
6
Warstwę każdy z 1/2 szklanki rukoli, 2 plastry boczku, i 1 jajko. Top z mieszanki pomidorowej.