Blitz Torte

Blitz Torte
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery, więc spróbuj Blitz Torte. Ten wegetariański przepis służy 8 i kosztuje 90 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 10g białka, 34g tłuszczu, oraz w sumie 526 kalorii. Udaj się do sklepu i odbierz cukier, mleko, masło i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 30%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Podobne przepisy to Linzer Blitz Torte, Orzech Blitz Torte, oraz Krewetki Blitz.

Instrukcje

1
Nasmaruj dwie 8-calowe patelnie na ciasto olejem roślinnym i wyłóż woskowanym papierem. Papier woskowany smarujemy olejem roślinnym. Odstaw patelnie na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej RoślinnyOlej Roślinny
2
Masło śmietankowe w dużej misce; stopniowo dodawać 1/2 szklanki cukru, dobrze ubijając.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
KremKrem
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Miska Do MieszaniaMiska Do Mieszania
3
Dodaj 4 żółtka, po jednym na raz, dobrze ubijając po każdym dodaniu. Wymieszać z mlekiem i wanilią.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółtko Jajażółtko Jaja
WaniliaWanilia
MlekoMleko
4
Mąkę i proszek do pieczenia przesiać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Proszek Do PieczeniaProszek Do Pieczenia
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
5
Posypać mieszaninę mąki na mieszaninę żółtka, 1/4 szklanki na raz; ostrożnie złożyć. Łyżka ciasto równomiernie do przygotowanych patelni ciasto; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
żółtko Jajażółtko Jaja
6
Ubić 5 białek (w temperaturze pokojowej) do uzyskania miękkich pików. Stopniowo dodawać pozostały cukier, 1 łyżkę na raz, ubijając, aż powstaną sztywne szczyty i cukier się rozpuści.
Składniki, których będziesz potrzebować
Białka JajBiałka Jaj
CukierCukier
7
Rozprowadzić mieszaninę bezową równomiernie na cieście w przygotowanych patelniach do ciast, uszczelniając krawędzie patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
8
Wierzch każdej z nich posypać pokrojonymi migdałami i cynamonem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Migdały W PlasterkachMigdały W Plasterkach
CynamonCynamon
9
Piec w temperaturze 350 przez 30 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
10
Niech ostudzić 10 minut w patelnie ciasto z dala od przeciągów.
11
Odwróć jedną pieczoną warstwę bezy na stojak chłodzący; Usuń woskowany papier. Natychmiast umieścić na talerzu serwującym, od dołu w dół.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
12
Wierzchnią warstwę rozprowadzić jedną czwartą bitej śmietany. Odwróć pozostałą warstwę na stojak chłodzący; Usuń woskowany papier.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bita śmietanaBita śmietana
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
13
Ułożyć na wierzchu bitą śmietanę, spód na dół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bita śmietanaBita śmietana
14
Boki rozłożyć pozostałą bitą śmietaną. Spokojnie. Pokrój i podawaj na indywidualnych talerzach.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bita śmietanaBita śmietana
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia4
Magazyn