Blender makaron z serem

Makaron z serem Blender może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 24g białka, 20 g tłuszczu, oraz w sumie 473 kalorie. Na 87 centów za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. 2 osoby były zadowolone, że spróbowały tego przepisu. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jeśli masz kiełki pszenicy, musztarda w proszku, łokieć makaron, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina. Z łyżeczką wynik 63%, to danie jest dobre. Podobne przepisy to Makaron z serem – domowe makaron z serem to wygodne jedzenie, które trudno pokonać. Możesz odłożyć wstępnie zapakowany makaron i ser w sklepie, Boston Market Macaroni and Cheese-zapomnij o rzeczach w niebieskim pudełku, poświęć kilka minut i podaj smaczny domowy makaron z serem, oraz Makaron Gruyère i Emmentaler z szynką i zakwasem w kostkach z " Melt: Sztuka makaronu i sera.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Masło 2-quart danie zapiekanki.
Doprowadzić do wrzenia duży garnek lekko osolonej wody.
Dodać makaron i gotować przez 8 do 10 minut lub aż al dente; dobrze odcedzić i wlać do przygotowanego naczynia żaroodpornego.
W międzyczasie, umieścić ser Cheddar, gorące mleko, mąka, cebula, sos Worcestershire, pieprz, sól, musztarda w proszku, i czosnek w proszku w misce blendera. Zmiksować, aż ser się roztopi, a cebulę drobno posiekać.
Na makaron wlać masę serową.
Wierzch posypać kiełkami pszenicy i parmezanem.
Piec bez przykrycia przez 30 minut.