Blaty z awokado na pieczywie owsianym tostowym
Blaty z awokado na pieczywo owsiane tosty to bezmleczne danie główne. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 24g białka, 95 g tłuszczu, oraz w sumie 1111 kalorii. Ten przepis służy 2. Na $4.0 za porcję, ten przepis okładki 36% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 132 osób uznało ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jeśli masz boczek, do 3 pomidorów, sok z cytryny i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać awokado można śledzić to danie główne z czekoladowy mus z awokado | szybki ciemny mus z awokado jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 93%. Ten wynik jest świetny. Spróbuj Blty z rodzynkami-awokado, BLT z łososia i awokado, oraz Tosty Kokosowe chleb bananowy z wanilią tosty Kokosowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść pomidory w przenośnym pojemniku.
Posypać solą, pieprzem, bazylią i skropić oliwą z oliwek.
Przeciąć awokado na pół i zgarnąć miąższ. W innym pojemniku rozgnieść go z majonezem i sokiem z cytryny. Uszczelnić pojemniki do czasu podania. Następnie rozłóż każdą kromkę chleba z majonezem awokado i zrób 2 kanapki, dzieląc równomiernie między nimi boczek, sałatę i pomidory.
Użyj zwykłego majonezu zamiast majonezu z awokado, usuń skórki i pokrój na połówki lub ćwiartki, aby służyć.