Blackberry Brownie Torte
Nigdy nie można mieć zbyt wiele amerykańskich przepisów, więc dać Blackberry Brownie Torte spróbować. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny przepis ma 223 kalorie, 2G białka, oraz 8G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 12. Na 38 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Przynosi wam to moje przepisy. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odebrać Smucker ' s® Fudge polewa, czekolada fudge brownie mix, bitą polewą, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Tylko kilku osobom naprawdę spodobał się ten deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 8%, co jest bardzo złe (ale nadal można naprawić). Podobne przepisy to Brownie Torte, Tort Z Kremem Jeżyn, oraz Toffi Bar Brownie Torte.
Instrukcje
1 Piekarnik rozgrzać do 177°. Płaszcz 9-calowy springform patelni z No-stick gotowania sprayu.
Połączyć Brownie mix, olej, 1/2 Puchar dżem i jajko w dużej misce. Wymieszaj 50 uderzeń.
Rozprowadzić na przygotowanej patelni.
2 piec 40 do 45 minut lub aż wykałaczka włożona do środka wychodzi czysta. Całkowicie fajne.
3 rozłóż bitą polewę w granicach 1/2 cala od zewnętrznej krawędzi.
Umieść 2 łyżki dżemu i gorącą polewę do rogu dwóch oddzielnych plastikowych torebek. Zagnieść na gładką masę.
Wytnij małą końcówkę z rogu.
Skropić bitą polewą, najpierw gorącą krówką, a następnie dżemem. Chill 30 minutes.
Pokroić w kliny, aby służyć.