Black - Eyed Peas z boczkiem i wieprzowiną

Black - Eyed Peas z boczkiem i wieprzowiną
Black-Eyed Peas z boczkiem i wieprzowiną może być dobry przepis, aby rozszerzyć swoje pole receptury przystawki. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 218 kalorii, 12g białka, oraz 11g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 8 i kosztuje 90 centów za porcję. Ten przepis od Foodnetwork ma 5 fanów. Jeśli masz sól, czosnek w proszku, cebula, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 14 godzin i 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 38%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Black-Eyed Peas with Bacon, Pikantny groszek z boczkiem, oraz Black-Eyed Peas with Bacon And Escarole Recipe.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Jeśli używasz suszonego Black-Eyed peas, włóż je do dużego garnka i przykryj około 4 cali wody. Groszek namoczyć przez noc, następnie spuścić wodę i spłukać. Alternatywnie można" szybko namoczyć " groszek, doprowadzając je i wodę do wrzenia przez 2 minuty. Następnie wyjmij je z ognia, przykryj garnek i mocz groszek przez 1 godzinę. Następnie odcedzić i spłukać groszek.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
3
Rozgrzać olej w dużym garnku na średnim ogniu. Gdy olej się połyskuje, dodaj wieprzowinę. Zapiekać, aż wieprzowina będzie rumiana ze wszystkich stron, 4 do 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
4
Dodaj boczek, cebula i czosnek do garnka i gotować, mieszając, aż cebula i czosnek są lekko rumiane, o 6 do 8 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
5
Dodaj sól, czarny pieprz, cayenne i czosnek w proszku. Gotować, aż cała mieszanina jest pokryta przyprawami, o 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Półksiężycowe Plasterki Ogórka AngielskiegoPółksiężycowe Plasterki Ogórka Angielskiego
Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)
1 Plaster Boczku O Grubości 2,5 Cm, Drobno Posiekany1 Plaster Boczku O Grubości 2,5 Cm, Drobno Posiekany
Wietnamskie Chipsy CynamonoweWietnamskie Chipsy Cynamonowe
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
6
Wlać bulion i wodę i kroplę w liściach laurowych. Doprowadzić mieszaninę do wrzenia, a następnie zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu, pod przykryciem, przez około 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
7
Gdy wieprzowina zacznie się rozpadać, dodaj przygotowany groszek do garnka i gotuj na wolnym ogniu, aż groszek będzie bardzo miękki, około 1 do 1 1/2 godziny (patrz Notatka kucharza).
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
8
Smak do przypraw, i dodać trochę ostrego octu pieprzowego, w razie potrzeby. Wyrzucić liście laurowe i przenieść black-Eyed peas do miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
Dla Uzyskania Gładkiej, Smarowalnej KonsystencjiDla Uzyskania Gładkiej, Smarowalnej Konsystencji
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
TrudnośćEkspert
Gotowe W14 hrs, 20 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia6
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn