Black-Eyed Peas z boczkiem i wieprzowiną może być dobry przepis, aby rozszerzyć swoje pole receptury przystawki. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 218 kalorii, 12g białka, oraz 11g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 8 i kosztuje 90 centów za porcję. Ten przepis od Foodnetwork ma 5 fanów. Jeśli masz sól, czosnek w proszku, cebula, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 14 godzin i 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 38%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Black-Eyed Peas with Bacon, Pikantny groszek z boczkiem, oraz Black-Eyed Peas with Bacon And Escarole Recipe.
Instrukcje
1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Jeśli używasz suszonego Black-Eyed peas, włóż je do dużego garnka i przykryj około 4 cali wody. Groszek namoczyć przez noc, następnie spuścić wodę i spłukać. Alternatywnie można" szybko namoczyć " groszek, doprowadzając je i wodę do wrzenia przez 2 minuty. Następnie wyjmij je z ognia, przykryj garnek i mocz groszek przez 1 godzinę. Następnie odcedzić i spłukać groszek.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina Wieprzowa
3
Rozgrzać olej w dużym garnku na średnim ogniu. Gdy olej się połyskuje, dodaj wieprzowinę. Zapiekać, aż wieprzowina będzie rumiana ze wszystkich stron, 4 do 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina Wieprzowa
4
Dodaj boczek, cebula i czosnek do garnka i gotować, mieszając, aż cebula i czosnek są lekko rumiane, o 6 do 8 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina Wieprzowa
5
Dodaj sól, czarny pieprz, cayenne i czosnek w proszku. Gotować, aż cała mieszanina jest pokryta przyprawami, o 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Półksiężycowe Plasterki Ogórka Angielskiego
Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)
1 Plaster Boczku O Grubości 2,5 Cm, Drobno Posiekany
Wietnamskie Chipsy Cynamonowe
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
6
Wlać bulion i wodę i kroplę w liściach laurowych. Doprowadzić mieszaninę do wrzenia, a następnie zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu, pod przykryciem, przez około 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina Wieprzowa
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
7
Gdy wieprzowina zacznie się rozpadać, dodaj przygotowany groszek do garnka i gotuj na wolnym ogniu, aż groszek będzie bardzo miękki, około 1 do 1 1/2 godziny (patrz Notatka kucharza).
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina Wieprzowa
8
Smak do przypraw, i dodać trochę ostrego octu pieprzowego, w razie potrzeby. Wyrzucić liście laurowe i przenieść black-Eyed peas do miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina Wieprzowa
4 Małe Cukinie Pokrojone Na Kawałki O Grubości 1/4 Cala
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego