Black - Eyed Peas With Collard Greens and rzepa

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc daj Black-Eyed Peas z zieleni Collard i rzepy spróbować. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegański przepis ma 125 kalorii, 6G białka, oraz 5G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4. Na 56 centów za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to bardzo przystępne ceny przepis dla fanów Południowej żywności. 44 osoby były pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka margaryny sojowej, zieleni collard, pomidory i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 9 godzin i 10 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 83%. Ten wynik jest spektakularny. Spróbuj Black Eyed Peas & Collard Greens, Zdrowe Zielenie Collard i Black-Eyed Peas nad owsem, oraz Jajecznica z Czarnookim groszkiem Salsan i zielenią Collard dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść black-Eyed peas w dużym pojemniku i przykryj kilkoma centymetrami chłodnej wody; odstawić na 8 godzin na noc.
W dużym garnku przykryj Black-Eyed peas świeżą wodą. Doprowadzić do wrzenia na dużym ogniu, a następnie zmniejszyć ogień do średnio-niskie; przykryć i gotować na wolnym ogniu, aż groch będzie miękki, 40 do 60 protokół.
Margarynę sojową rozgrzać na patelni na średnim ogniu.
Dodaj rzepy i collard zieleni; gotować przez 2 protokół.
Wymieszać black - Eyed peas, czosnek, i pomidory do mieszaniny collard; gotować i mieszać, aż collards są miękkie, o 5 protokół.
Doprawić balsamicznym winegretem i oliwą z oliwek.