Bittersweet Pudding Pops

Bittersweet Pudding Pops
Need a deser bezglutenowy i wegetariański? Słodko-gorzki Pudding Pops może być niesamowity przepis, aby spróbować. Ten przepis służy 7 i kosztuje 66 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 215 kalorii, 3G białka, oraz 16G tłuszczu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 25 minut. Mieszanka ekstraktu z wanilanu, skrobia kukurydziana, Kawa i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. 40 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 29%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Słodko-gorzki budyń czekoladowy, Słodko-Gorzki Budyń Czekoladowy, oraz Słodko-Gorzki Budyń Czekoladowy.

Instrukcje

1
W średnim rondlu na średnim ogniu, ubić razem nektar z agawy, kakao w proszku, śmietanę i sól, aż mieszanina dojdzie do gotowania na wolnym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
0,5 łyżeczki Soli0,5 łyżeczki Soli
Papier RyżowyPapier Ryżowy
Szklanki Słodko-gorzkiej (60% Kakao) Chipsów Czekoladowych (polecane: Ghiradelli)Szklanki Słodko-gorzkiej (60% Kakao) Chipsów Czekoladowych (polecane: Ghiradelli)
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
2
Zdjąć z ognia.
3
W osobnej misce ubijamy razem kawę i skrobię kukurydzianą. Ubijając stale (zwłaszcza jeśli kawa jest jeszcze ciepła), dodajemy po kolei żółtka, a następnie dodajemy ekstrakt waniliowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Opakowanie (18,25 Uncji) Naturalnej Mieszanki Do Ciast1 Opakowanie (18,25 Uncji) Naturalnej Mieszanki Do Ciast
Tabliczka Półsłodkiej CzekoladyTabliczka Półsłodkiej Czekolady
Ciasteczka Imbirowe, PodzieloneCiasteczka Imbirowe, Podzielone
Dodatkowa Bita śmietana I Czekoladowe Wiórki, OpcjonalnieDodatkowa Bita śmietana I Czekoladowe Wiórki, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
Fiołki Polne (wraz Z łodygami), MyteFiołki Polne (wraz Z łodygami), Myte
4
Powrót patelni zawierającej mieszaninę kakao do pieca.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papier RyżowyPapier Ryżowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Puszki (14 Uncji) Fasoli Cannelloni, Odsączonej2 Puszki (14 Uncji) Fasoli Cannelloni, Odsączonej
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
5
Wlać mieszaninę jajek do mieszaniny kakao, stale ubijając na średnim ogniu. Klip na termometr cukierki i trzepaczka trzepaczka. Najprawdopodobniej temperatura przekroczyła już 160 ° F, więc jesteś bezpieczny, pod względem bakterii. Teraz ubijaj przez około 5 minut, aż budyń zgęstnieje i temperatura osiągnie 200 ° F do 99°.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki Sour Brite OctopusCukierki Sour Brite Octopus
Papier RyżowyPapier Ryżowy
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do CiastOpakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr CandyTermometr Candy
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
6
Wlać budyń do siedmiu foremek do lodów i zamrozić na noc, aby uzyskać soczysty, czekoladowy letni smakołyk.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Formy Do LodówFormy Do Lodów
TrudnośćNormalny
Gotowe W25 m.
Porcje7
Ocena Zdrowia2
Magazyn