Biszkopty Z Piernikowej Białej Czekolady
Piernikowe biszkopty z białej czekolady mogą być tylko Morze Śródziemne przepis, którego szukasz. Ten bezmleczny i wegetariański przepis służy 24 i kosztuje 21 centów za porcję. Ten deser ma 97 kalorii, 2G białka, oraz 2G tłuszczu na porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odebrać soda oczyszczona, mąka, jajka, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 11%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Biała Czekolada Żurawina Biscotti, Biała Czekolada Mięta Biscotti, oraz Biszkopt Z Białej Czekolady-Moreli dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz pierwsze 6 składników w dużej misce.
Połącz wanilię i kolejne 2 składniki i dodaj do mieszaniny mąki, mieszając do dobrze wymieszanego (ciasto będzie suche).
Ciasto obrócić na lekko posmarowaną mąką powierzchnię i lekko zagnieść 7 lub 8 razy. Uformuj ciasto na 16-calową rolkę.
Umieść rolkę na blasze pokrytej natryskiem do pieczenia i spłaszcz rolkę do grubości 1 cala.
Piec w temperaturze 350 przez 30 minut.
Usuń rolkę z blachy do pieczenia na stojaku z drutu i ostudzić 10 minut.
Wytnij rolkę po przekątnej na 24 (1/2 cala) plasterki i umieść plasterki, Wytnij boki w dół, na blasze do pieczenia. Obniżyć temperaturę piekarnika do 325 i piec przez 10 minut. Obróć ciasteczka i piecz przez dodatkowe 10 minut (ciasteczka będą lekko miękkie w środku, ale twardnieją, gdy ostygną).
Wyjąć z blachy do pieczenia i ostudzić całkowicie na stojaku z drutu.
Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Chianti, Trebbiano i Verdicchio to moje najlepsze propozycje dla włoskiego. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Możesz spróbować Santa Margherita Chianti Classico Riserva. Recenzenci bardzo to lubią z 4.8 z 5 gwiazdek i cena około 27 dolarów za butelkę.
![Santa Margherita Chianti Classico Riserva]()
Santa Margherita Chianti Classico Riserva
Autentyczne włoskie Chianti wykonane z winogron uprawianych w sercu toskańskiego regionu Chianti Classico. Znakomity wyraz winogron Sangiovese, ze znaczną kwasowością z niskiego pH gleby w tym regionie.Aromaty tego złożonego czerwonego wina wahają się od wiśni i śliwek do kwiatów mieczyka i ziemistego krzemienia. Taninowe, dębowe smaki są jasne i okrągłe, z suchym, ciepłym, ziemistym wykończeniem.Najlepiej smakuje z bardzo aromatycznymi daniami, takimi jak sosy na bazie pomidorów, ravioli z grzybami, pieczenie wołowiny lub wieprzowiny oraz mięso z dziczyzny od dziczyzny po bażanty. Doskonale nadaje się również do dojrzałych serów.Mieszanka: 85% Sangiovese, 15% Merlot i Cabernet Sauvignon