Biszkopty Z Dyni
Biszkopt z dyni może być tylko Morze Śródziemne przepis, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten przyjazny i wegetariański przepis FODMAP ma 188 kalorii, 3G białka, oraz 9g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 20 i kosztuje 37 centów za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz cukier, jajka, dynię i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 24%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Pumpkin Pie Biscotti, Biszkopty Z Dyni, oraz Biszkopty Z Dyni dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piec pestki dyni w jednej warstwie w płytkiej patelni 8 do 10 minut lub do tosty i pachnące, mieszając w połowie. Fajne 10 minut.
W międzyczasie, beat cukru i masła na średniej prędkości z mikserem elektrycznym, aż kremowy. Wymieszać z dyni w puszkach.
Dodać jajka, po jednym na raz, ubijając aż do wymieszania po każdym dodaniu.
Dodaj mieszankę do pieczenia i przyprawę pumpkin pie, ubijając aż do wymieszania.
Delikatnie złożyć pestki dyni w mieszaninę cukru. Przykryć i zamrozić 1 godzinę lub do twardości.
Podziel ciasto na pół. Kształt każdej porcji w 12-x 3-calowy lekko spłaszczony kłodę na lekko nasmarowanej blasze do pieczenia, za pomocą lekko mąki ręce.
Piec w temperaturze 325 przez 35 minut lub do jędrności.
Przenieść do stojaków Z Drutu; całkowicie schłodzić (około 1 godziny).
Każdą kłódkę pokroić ukośnie na plastry o grubości 3/4 cala ząbkowanym nożem, używając delikatnego ruchu piłowania.
Umieść na wysmarowanych blachach do pieczenia.
Piec w temperaturze 325 przez 20 minut; obrócić ciasteczka i piec jeszcze 20 minut.
Przenieść do stojaków drucianych; całkowicie schłodzić (około 30 minut). Przechowywać w szczelnych pojemnikach do 4 dni.