Biszkopty Pomarańczowo-Orzechowe

Biszkopty Pomarańczowo-Orzechowe
Need a deser bezmleczny i wegetariański? Biszkopty pomarańczowo-orzechowe mogą być świetnym przepisem do wypróbowania. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 146 kalorii. Na 27 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 24. Udaj się do sklepu i odbierz skórkę pomarańczową, mąkę, cukier i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia not so amazing spoonacular score of 25%. Spróbuj Biszkopty Pomarańczowo-Orzechowe, Pekan Biscotti, oraz Klon Pekan Biscotti dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Ubić jajka i cukier z dużą prędkością mikserem elektrycznym przez 5 minut lub do spienienia.
Składniki, których będziesz potrzebować
CukierCukier
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
2
Dodaj skórkę pomarańczową, olej i ekstrakty, ubijając do wymieszania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skórka PomarańczowaSkórka Pomarańczowa
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
3
Połączyć mąkę i proszek do pieczenia; dodać do mieszaniny cukru, dobrze ubijając. Złożyć w orzechach pekan. Przykryć i zamrozić 30 minut lub do twardości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Proszek Do PieczeniaProszek Do Pieczenia
Orzeszki PekanOrzeszki Pekan
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
CukierCukier
4
Podziel ciasto na pół; kształt każdej porcji w 8-x 5-calowy dziennik na lekko nasmarowanej blasze do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
5
Piec w temperaturze 325 przez 25 minut lub do jędrności. Ostudzić na blasze do pieczenia 5 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
6
Wyjąć do stojaków z drutu w celu ostygnięcia.
7
Każdą kłódkę pokroić ukośnie na 1/2-calowe plastry ząbkowanym nożem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Nóż ZąbkowanyNóż Ząbkowany
8
Umieść na wysmarowanych blachach do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
9
Piec w temperaturze 325 przez 15 minut. Odwróć ciasteczka i piec jeszcze 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pliki CookiePliki Cookie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
10
Usuń ciasteczka do stojaków drucianych do ostygnięcia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pliki CookiePliki Cookie
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje24
Ocena Zdrowia2
Magazyn