Biszkopty Pomarańczowo-Orzechowe
Need a deser bezmleczny i wegetariański? Biszkopty pomarańczowo-orzechowe mogą być świetnym przepisem do wypróbowania. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 146 kalorii. Na 27 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 24. Udaj się do sklepu i odbierz skórkę pomarańczową, mąkę, cukier i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia not so amazing spoonacular score of 25%. Spróbuj Biszkopty Pomarańczowo-Orzechowe, Pekan Biscotti, oraz Klon Pekan Biscotti dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ubić jajka i cukier z dużą prędkością mikserem elektrycznym przez 5 minut lub do spienienia.
Dodaj skórkę pomarańczową, olej i ekstrakty, ubijając do wymieszania.
Połączyć mąkę i proszek do pieczenia; dodać do mieszaniny cukru, dobrze ubijając. Złożyć w orzechach pekan. Przykryć i zamrozić 30 minut lub do twardości.
Podziel ciasto na pół; kształt każdej porcji w 8-x 5-calowy dziennik na lekko nasmarowanej blasze do pieczenia.
Piec w temperaturze 325 przez 25 minut lub do jędrności. Ostudzić na blasze do pieczenia 5 minut.
Wyjąć do stojaków z drutu w celu ostygnięcia.
Każdą kłódkę pokroić ukośnie na 1/2-calowe plastry ząbkowanym nożem.
Umieść na wysmarowanych blachach do pieczenia.
Piec w temperaturze 325 przez 15 minut. Odwróć ciasteczka i piec jeszcze 15 minut.
Usuń ciasteczka do stojaków drucianych do ostygnięcia.