Biszkopty Klonowo-Orzechowe
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery, więc spróbuj herbatników z orzechami klonowymi. Jedna porcja zawiera 141 kalorii, 2G białka, oraz 7G tłuszczu. Ten przepis służy 30. Na 20 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Udaj się do sklepu i odebrać proszek do pieczenia, olej roślinny, jajka i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 13%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Spróbuj Biszkopty Klonowo-Owsiane, Klon Orzech Biscotti, oraz Klon Pekan Biscotti dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177°. lekko nasmaruj blachę ciasteczkową skracając lub natryskując sprayem do gotowania.
W dużej misce, ubić cukry i masło z mikserem elektrycznym na średniej prędkości o 3 protokół lub do kremowy. Beat w smaku klonu i jaj. Wymieszać z mąką i proszkiem do pieczenia. Wymieszać z orzechami włoskimi. Podziel ciasto na pół. Kształt każdej połowy na 10-calową rolkę.
Umieść Rolki 5 cali od siebie na arkuszu cookie; spłaszczyć do 3-calowej szerokości.
Piec 20 do 30 minut lub aż zestaw i brzegi zaczynają brązowieć.
Usuń z arkusza cookie do regału chłodzącego. Fajne 10 minut. Ząbkowanym nożem pokrój rolki po przekątnej na plasterki o średnicy 1/2 cala.
Umieść plastry wycięte bokiem w dół na nieprzetworzonych arkuszach ciasteczek.
Piec 5 do 10 minut lub do lekko rumiane i suche. Turn cookies over; piec 5 do 8 minut dłużej lub aż lekko rumiane i suche.
Usuń z arkusza cookie do regału chłodzącego. Całkowicie schłodzić, około 15 minut.
Olej wymieszać w roztopioną powłokę cukierkową; skropić biszkoptem.
Odstawić do wyschnięcia powłoki. Przechowywać w szczelnie zakrytym pojemniku.