Biszkopty Imbirowo-Migdałowe

Biszkopty Imbirowo-Migdałowe
Przepis imbirowo-migdałowe biszkopty może zaspokoić Twoje śródziemnomorskie pragnienie w ok. 1 godzina i 25 minut. Na 14 centów za porcję, dostaniesz deser, który serwuje 34. Jedna porcja zawiera 73 kalorie, 1G białka, oraz 5G tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka mąki, krystalizuje imbir, cukier cookie mix i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 8%. Ta partytura jest do poprawy. Spróbuj Biszkopty migdałowo-imbirowe, Imbir migdałowy biscotti, oraz Imbir Pomarańczowy Migdałowy Biscotti dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 177°. w dużej misce, za pomocą trzepaczki drucianej, ubić roztopione masło, startą skórkę pomarańczową, sok pomarańczowy i jajka. Wymieszaj pozostałe składniki do uzyskania miękkiego ciasta. Podziel ciasto na pół. Na 1 stronie arkusza z ciastkami, uformuj połowę ciasta na 12x2-calowy kłodę. Powtórz z pozostałym ciastem na tym samym arkuszu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok PomarańczowySok Pomarańczowy
Skórka PomarańczowaSkórka Pomarańczowa
MasłoMasło
Pliki CookiePliki Cookie
CiastoCiasto
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
TrzepaczkaTrzepaczka
Skręcić Liny LukrecjoweSkręcić Liny Lukrecjowe
PiekarnikPiekarnik
2
Piec 25 do 30 minut lub aż krawędzie są złociste. Schłodzić na blasze 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pliki CookiePliki Cookie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
3
Umieść dzienniki na desce do krojenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
4
Pokroić w poprzek na plastry 3/4 cala.
5
Umieść plastry wycięte boki w dół na nieprzetworzonym arkuszu cookie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pliki CookiePliki Cookie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
6
Piec 15 minut. Natychmiast usuń z arkusza cookie do regału chłodzącego. Całkowicie fajne. Przechowywać luźno przykryte.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pliki CookiePliki Cookie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
PiekarnikPiekarnik

Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Chianti, Trebbiano i Verdicchio to świetny wybór dla Włochów. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Casaloste Chianti Classico Riserva z 4.4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 28 dolarów za butelkę.
Casaloste Chianti Classico Riserva
Casaloste Chianti Classico Riserva
Intensywny rubinowy kolor czerwony. Jego bukiet łączy typowe owocowe aromaty Sangiovese (takie jak jeżyna, Dojrzała marasca, śliwka) z eleganckimi nutami drewna. Na podniebieniu jest aksamitny i harmonijny z doskonałą równowagą między kwasowością a słodkimi taninami. Starzejące się Wino, daje najlepsze z 5 roku po żniwach idzie z grillowanym czerwonym mięsem. Jego harmonia i typowość są również doskonale wywyższone przez dojrzewające sery.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 25 m.
Porcje34
Ocena Zdrowia0
Magazyn