Biszkopty Cytrynowo-Imbirowe
Przepis cytrynowo-imbirowe biszkopty może zaspokoić śródziemnomorskie pragnienie w okolicy 45 minut. Jedna porcja zawiera 95 kalorii, 2G białka, oraz 1g tłuszczu. Ten przepis służy 24. Na 14 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne i wegetariańskie dieta. Mieszanka sody oczyszczonej, mąki, soku z cytryny i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Mało kto lubi ten deser. Z łyżeczką ocena 15%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Cytrynowy Imbir Makowy Biszkopt, Domowe Biszkopty: Cytrynowy Imbir, Czekoladowy Pistacjowy, Orzechowy, oraz Biszkopty migdałowo-imbirowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Lekko łyżka mąki do suchych miarek; wyrównać nożem.
Mąkę i kolejne 4 Składniki (mąka przez sól) wymieszać w dużej misce, mieszając trzepaczką. Wymieszać z krystalizowanym imbirem.
Połącz skórkę, sok i całe jajka; dodaj do mieszaniny mąki, mieszając, aż dobrze wymieszane (ciasto będzie kruche). Ciasto wyłożyć na lekko posmarowaną mąką powierzchnię; zagnieść lekko 7 lub 8 razy. Podziel ciasto na pół. Uformuj każdą porcję w 9-calową rolkę.
Umieść rolki 6 cali od siebie na blasze do pieczenia pokrytej sprayem do gotowania; spłaszczyć każdą rolkę do grubości 1 cala.
Połącz wodę z białkiem jajka i posmaruj rolkami.
Roladki posypać równomiernie 1 łyżką cukru.
Piec w temperaturze 350 przez 20 minut.
Usuń rolki z blachy do pieczenia; ostudzić 10 minut na stojaku z drutu.
Pokrój każdą rolkę po przekątnej na plastry 15 (3/4 cala). Ostrożnie stań plastry pionowo na blasze do pieczenia. Obniżyć temperaturę piekarnika do 325; piec 20 minut (ciasteczka będą lekko miękkie w środku, ale twardnieją, gdy ostygną).
Wyjąć z blachy do pieczenia; całkowicie ostudzić na stojaku z drutu.