Biszkoptowe Bułeczki Cynamonowe
Biszkoptowe bułeczki cynamonowe mogą być tylko porannym posiłkiem, którego szukasz. Na 74 grosze za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 8G białka, 16G tłuszczu, oraz w sumie 519 kalorii. Ten przepis od Serious Eats ma 176 fanów. Jeśli masz sól, brązowy cukier, zmielony cynamon i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 32%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Biszkoptowe Bułeczki Cynamonowe, Biszkoptowe Bułeczki Cynamonowe, oraz Cynamonowe Bułeczki Biszkoptowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 425°. Mąkę, proszek do pieczenia, cukier i sól przesiać do dużej miski.
Masło pokroić w mąkę w misce do mieszania za pomocą widelca lub krajalnicy do ciasta, aż będzie przypominać grube okruchy.
Dodaj mleko i wymieszaj widelcem, aż utworzy szorstką kulkę.
Obróć ciasto na dobrze obsypaną mąką powierzchnię i poklepuj je w szorstki prostokąt o grubości około cala. Złóż go i poklepaj ponownie, tak delikatnie, jak to tylko możliwe. Powtarzam. Teraz delikatnie poklepać ciasto trochę więcej, tak, że prostokąt jest w przybliżeniu 10 cali na 6 cali.
Pokrój ciasto wzdłuż na paski o grubości około 1 cala, tak, że masz sześć pasków 10-calowych długości.
Posmaruj każdy pasek roztopionym masłem.
Wymieszać brązowy cukier i cynamon; posypać na wierzchu maślane paski biszkoptowe.
Delikatnie zwiń paski w luźne spirale,a następnie umieść je na dobrze nasmarowanej patelni o wymiarach 8x8 cali w dwóch rzędach po trzy.
Wierzch herbatników posmarować pozostałym roztopionym masłem.
Piec, aż chrupiące i złoty na wierzchu, około 10 do 15 protokół.
Podczas pieczenia herbatników przygotuj lukier. W mikserze elektrycznym wyposażonym w przystawkę łopatkową wymieszaj wszystkie składniki lukru, aż będą gładkie.
Po ostygnięciu herbatników przez około pięć minut, polej lukier bezpośrednio na rolkach biszkoptowych; lukier powinien stać się miękki i stopić się na tyle, aby równomiernie rozprowadzić.