Biszkoptowe Bułeczki Cynamonowe

Biszkoptowe Bułeczki Cynamonowe
Biszkoptowe bułeczki cynamonowe mogą być tylko porannym posiłkiem, którego szukasz. Na 74 grosze za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 8G białka, 16G tłuszczu, oraz w sumie 519 kalorii. Ten przepis od Serious Eats ma 176 fanów. Jeśli masz sól, brązowy cukier, zmielony cynamon i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 32%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Biszkoptowe Bułeczki Cynamonowe, Biszkoptowe Bułeczki Cynamonowe, oraz Cynamonowe Bułeczki Biszkoptowe dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 425°. Mąkę, proszek do pieczenia, cukier i sól przesiać do dużej miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
Proszek Do PieczeniaProszek Do Pieczenia
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
CukierCukier
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Miska Do MieszaniaMiska Do Mieszania
PiekarnikPiekarnik
2
Masło pokroić w mąkę w misce do mieszania za pomocą widelca lub krajalnicy do ciasta, aż będzie przypominać grube okruchy.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Krajalnica Do CiastKrajalnica Do Ciast
Miska Do MieszaniaMiska Do Mieszania
3
Dodaj mleko i wymieszaj widelcem, aż utworzy szorstką kulkę.
Składniki, których będziesz potrzebować
MlekoMleko
4
Obróć ciasto na dobrze obsypaną mąką powierzchnię i poklepuj je w szorstki prostokąt o grubości około cala. Złóż go i poklepaj ponownie, tak delikatnie, jak to tylko możliwe. Powtarzam. Teraz delikatnie poklepać ciasto trochę więcej, tak, że prostokąt jest w przybliżeniu 10 cali na 6 cali.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
5
Pokrój ciasto wzdłuż na paski o grubości około 1 cala, tak, że masz sześć pasków 10-calowych długości.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
1
Posmaruj każdy pasek roztopionym masłem.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
2
Wymieszać brązowy cukier i cynamon; posypać na wierzchu maślane paski biszkoptowe.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brązowy CukierBrązowy Cukier
CynamonCynamon
HerbatnikiHerbatniki
3
Delikatnie zwiń paski w luźne spirale,a następnie umieść je na dobrze nasmarowanej patelni o wymiarach 8x8 cali w dwóch rzędach po trzy.
Składniki, których będziesz potrzebować
RolkaRolka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
4
Wierzch herbatników posmarować pozostałym roztopionym masłem.
Składniki, których będziesz potrzebować
HerbatnikiHerbatniki
MasłoMasło
5
Piec, aż chrupiące i złoty na wierzchu, około 10 do 15 protokół.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
6
Podczas pieczenia herbatników przygotuj lukier. W mikserze elektrycznym wyposażonym w przystawkę łopatkową wymieszaj wszystkie składniki lukru, aż będą gładkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
HerbatnikiHerbatniki
LukierLukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
PiekarnikPiekarnik
7
Po ostygnięciu herbatników przez około pięć minut, polej lukier bezpośrednio na rolkach biszkoptowych; lukier powinien stać się miękki i stopić się na tyle, aby równomiernie rozprowadzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
HerbatnikiHerbatniki
LukierLukier
RolkaRolka
8
Podawać na ciepło.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia2
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn