Biszkopt Żurawinowy Pistacjowy
Przepis Cranberry Pistachio Biscotti może zaspokoić swoje śródziemnomorskie pragnienie w mniej więcej 1 godzina i 20 minut. Ten przepis służy 36. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny i wegetariański przepis ma 90 kalorii, 2G białka, oraz 4G tłuszczu na porcję. Na 20 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz mąkę, jajka, sól i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Sprawdza się jako niedrogi deser. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 22%. Ten wynik nie jest taki super. Podobne przepisy to Biszkopt Żurawinowo-Pistacjowy, Biszkopt Żurawinowy Pistacjowy, oraz Biszkopt Żurawinowy Pistacjowy.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 300 stopni F (150 stopni C).
W dużej misce, wymieszać olej i cukier, aż dobrze wymieszane.
Wymieszać w ekstraktach z wanilii i migdałów, a następnie ubić jajka.
Połączyć mąkę, sól i proszek do pieczenia; stopniowo mieszać do mieszaniny jaj.
Ręcznie wymieszać z żurawiną i orzechami.
Podziel ciasto na pół. Uformuj dwie kłody (12x2 cale) na arkuszu ciastek, który został wyłożony pergaminem. Ciasto może być lepkie; mokre ręce z zimną wodą, aby łatwiej obsługiwać ciasto.
Piec przez 35 minut w nagrzanym piekarniku lub do jasnego brązu.
Wyjąć z piekarnika i odstawić do ostygnięcia na 10 minut. Zmniejsz ciepło piekarnika do 275 stopni F (135 stopni C).
Cut dzienniki po przekątnej na 3/4 cala grubości plastry.
Leżał po bokach na pergaminie pokryte arkusz cookie.
Piec około 8 do 10 minut, lub do wyschnięcia; ostudzić.