Biszkopt z ostryg i pora

Biszkopt z ostryg i pora
Oyster-and-por Bisque jest bezglutenowe zupa. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 564 kalorie, 10g białka, oraz 43g tłuszczu każdy. Na 2,02 zł za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz pojemniki na ostrygi), sól, Wino i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia not so great spoonacular score of 40%. Podobne przepisy to Oyster Bisque, Oyster Bisque, oraz Bisque z kraba i ostryg.

Instrukcje

1
Boczek gotować w dużym holenderskim piekarniku, aż chrupiące; usunąć boczek, rezerwując 2 łyżki kapieli w holenderskim piekarniku. Pokruszyć boczek i odstawić na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Udek Z Kurczaka1 Funt Udek Z Kurczaka
2
Roztopić masło w gorących kapiących w holenderskim piecu na średnim ogniu; dodać pory, i saute 5 minut lub do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
(i Tylko Porcje)(i Tylko Porcje)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Udek Z Kurczaka1 Funt Udek Z Kurczaka
3
Dodać wino; doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień,i gotować 10 minut lub do zmniejszenia o połowę. Wymieszać bulion rybny i kolejne 3 składniki; przykryć i dusić 20 minut. Wymieszać 1 tuzin ostryg.
Składniki, których będziesz potrzebować
Stado RybStado Ryb
2 Do 3 łyżeczek Soli Morskiej2 Do 3 łyżeczek Soli Morskiej
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
4
Przetworzyć mieszaninę ostryg partiami w blenderze, aż będzie gładka, zatrzymując się raz, aby zeskrobać boki; wróć do holenderskiego piekarnika. Doprowadzić do wrzenia; zmniejszyć ogień, i mieszać w ubijanie śmietany, pozostałe 3 kilkanaście ostrygi, sok z cytryny, i następne 3 składniki; gotować 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cytrynowy Budyń BłyskawicznyCytrynowy Budyń Błyskawiczny
1 Szalotka, Starta Lub Posiekana1 Szalotka, Starta Lub Posiekana
2 Do 3 łyżeczek Soli Morskiej2 Do 3 łyżeczek Soli Morskiej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Udek Z Kurczaka1 Funt Udek Z Kurczaka
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
5
Każdą porcję posypać boczkiem i szczypiorkiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokrojone Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do DekoracjiPokrojone Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji
1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia8
Magazyn