Biszkopt z orzechami nerkowca i złotymi rodzynkami
Orzechowo-Złote biszkopty z rodzynkami mogą być tylko Morze Śródziemne przepis, którego szukasz. Ten przepis służy 24. Na 18 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 101 kalorii, 2G białka, oraz 2G tłuszczu. Udaj się do sklepu i odbierz cukier, sodę oczyszczoną, gałkę muszkatołową i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne i wegetariańskie dieta. Świetnie sprawdza się jako deser. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 20%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Spróbuj Nerkowca Pomarańczowy Biscotti, Czekolada Rodzynki Biscotti, oraz Nerkowca Złoty Ryż dla podobnych receptur.
Instrukcje
Lekko łyżkę mąki do suchych miarek i wyrównać nożem.
Połączyć mąkę i kolejne 4 Składniki (mąka przez buławę) w dużej misce. Ubij cukier, wanilię i jajka mikserem w dużej misce ze średnią prędkością, aż będą grube. Wymieszać w mieszaninie mąki, orzechy nerkowca, i rodzynki. Ciasto obrócić na lekko posmarowaną mąką powierzchnię i lekko zagnieść 7 lub 8 razy. Uformuj ciasto na 12-calową rolkę.
Umieść rolkę na blasze do pieczenia pokrytej sprayem do gotowania i wklepuj do grubości 1 cala.
Piec w temperaturze 300 przez 45 minut. Cool 10 minut na stojaku drucianym.
Wytnij rolkę po przekątnej na 24 (1/2-calowe) plasterki; Ustaw plasterki pionowo na blasze do pieczenia.
Piec przez 20 minut (ciasteczka będą lekko miękkie w środku, ale twardnieją, gdy ostygną).
Wyjąć z blachy do pieczenia; całkowicie schłodzić na stojaku z drutu.