Biszkopt z lawendą i pomarańczą
Biszkopt z lawendą i pomarańczą to bezmleczne przepis z 14 porcjami. Na 17 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 111 kalorii. Przynosi wam to moje przepisy. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Niewiele osób naprawdę lubiło to śródziemnomorskie danie. Jeśli masz migdały, białka jaj, ekstrakt z wanilii i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 26%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Biszkopt z lawendą i pomarańczą, Lawendowo-pomarańczowe biszkopty f, oraz Ciasto Lawendowo-Pomarańczowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Beat pierwszych 5 składników na średniej prędkości miksera, aż dobrze wymieszane. Ubić w białkach. Lekko łyżkę mąki do suchych miarek i wyrównać nożem.
Połączyć mąkę, proszek do pieczenia i sól; stopniowo dodawać mieszaninę mąki do mieszaniny cukru, ubijając aż do wymieszania. Wymieszaj migdały.
Obróć ciasto biszkoptowe na blachę do pieczenia pokrytą sprayem do gotowania; lekko posypanymi mąką rękami uformuj ciasto w rolkę o długości 10 cali; spłaszcz rolkę do grubości 1 cala.
Piec roladę w temperaturze 325 przez 30 minut.
Wyjąć rolkę z blachy do pieczenia i ostudzić przez 10 minut na stojaku z drutu.
Przetnij rolkę po przekątnej na 14 (1/2 cala) plastrów za pomocą ząbkowanego noża.
Umieścić plastry, pionowo, na blasze do pieczenia.
Pieczemy plastry w temperaturze 325 przez 15 minut (ciasteczka będą lekko miękkie w środku, ale twardnieją, gdy ostygną).
Wyjąć z blachy do pieczenia; całkowicie schłodzić na stojaku z drutu.
Uwaga: Przechowywać w szczelnym pojemniku. Aby zamrozić do 6 miesięcy, umieść biszkopty w szczelnym pojemniku.