Biszkopt Z Dyni
Butternut Squash Bisque jest bezglutenowe i wegetariańskie przepis z 6 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 4G białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 98 kalorii. Na 65 centów za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Sprawdza się jako zupa bardzo przyjazna dla budżetu. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Mieszanka mleka, cebuli, selera i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Przynosi wam to moje przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 82%, co jest spektakularne. Podobne przepisy to Biszkopt Z Dyni, Biszkopt Z Dyni, oraz Biszkopt Z Dyni.
Instrukcje
Squash obrać; pokroić na pół i usunąć nasiona. Pokrój każdą połowę w poprzek.
Połączyć squash, seler, i następne 7 składniki w holenderskim piekarniku; doprowadzić do wrzenia. Przykryć, zmniejszyć ogień, i gotować na wolnym ogniu 20 do 30 minut lub do miękkości.
Mieszanka procesowa, partiami, w pojemniku blendera elektrycznego do uzyskania gładkości. Powrót puree do holenderskiego piekarnika i wymieszać z mlekiem. Gotować na małym ogniu, stale mieszając, aż do całkowitego ogrzania.
Uwaga: przepisy w tej książce wzywają do różnych bulionów w puszkach. Zobaczysz "niskosodowy", "bez dodatku soli" lub "beztłuszczowy, mniej sodu", w zależności od typu używanego w testach. "Low-sodium" zawiera najmniejszą ilość sodu, podczas gdy "No-salt-added" jest nieco wyższa. "Beztłuszczowy, mniej sodu" rosół z kurczaka zawiera od 390 miligramów do 570 miligramów sodu na filiżankę w porównaniu do ponad 900 miligramów na filiżankę dla niektórych marek zwykłego bulionu w puszkach. Możesz zastąpić jeden rodzaj bulionu innym-po prostu zdaj sobie sprawę, że zupa może smakować mniej lub bardziej słony (a zawartość sodu będzie inna), jeśli to zrobisz.