Biszkopt z białej czekolady i wiśni może być tylko Morze Śródziemne przepis, którego szukasz. Na 58 centów za porcję, dostaniesz deser, który serwuje 26. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 178 kalorii. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 54 minuty. Udaj się do sklepu i odbierz czekoladę Piekarską, mąkę, wanilię i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 12%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Podobne przepisy to Biała Czekolada Wiśnia Biscotti, Biała Czekolada Cherry Almond Biscotti, oraz Biszkopty czekoladowo-wiśniowe.
Instrukcje
1
Piekarnik rozgrzać do 163°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Mąkę wymieszać z proszkiem do pieczenia. Ubij masło i cukier w dużej misce z mikserem, aż będą lekkie i puszyste. Zmiksować w jajkach i wanilii. Stopniowo dodawać mieszankę mąki, ubijając po każdym dodaniu, aż do dobrze wymieszanego. Wymieszać z wiśniami, orzechami i 1-1 / 2 szklanki czekolady.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/3 Szklanki Melasy
6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)
2 (3 Uncje) Opakowania Biszkoptów
Opcjonalnie Różne Posypki I Mini Krakersy W Kształcie Misiów Miodowych
Chianti, Trebbiano i Verdicchio to świetny wybór dla Włochów. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Jednym z win, które można spróbować jest Casaloste Chianti Classico Riserva. Ma 4,4 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 28 dolarów.