Biszkopt Paschalny Z Jabłkami

Biszkopt Paschalny Z Jabłkami
Pascha biszkopt z jabłkami może być tylko deser szukasz. Ten bezglutenowy, bezmleczny, przyjazny dla fodmap i wegetariański przepis służy 10 i kosztuje 40 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 6G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 163 kalorie. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny. Jeśli masz sól, skrobia ziemniaczana, cukier i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 15%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Biszkopt Kakaowy Pascha, Biszkopt Czekoladowy Pascha, oraz Pascha kakaowo-pomarańczowy biszkopt.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 163°. przygotuj 9-calową patelnię sprężynową; nie smaruj jej.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia SpringformPatelnia Springform
PiekarnikPiekarnik
2
Do miski przesiać ciasto ze skrobią ziemniaczaną. Żółtka ubić w dużej misce za pomocą miksera elektrycznego. Ubić w szklance cukru. Ubij z dużą prędkością około 5 minut lub do momentu, aż mieszanina będzie blada i bardzo gęsta. Wymieszać z sokiem z cytryny i skórką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skrobia ZiemniaczanaSkrobia Ziemniaczana
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
żółtko Jajażółtko Jaja
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
W innej dużej czystej misce ubij białka i sól mikserem, aż uformują się miękkie szczyty. Stopniowo ubić w pozostałej szklance cukru. Beat z dużą prędkością, aż białka są sztywne i błyszczące, ale nie suche.
Składniki, których będziesz potrzebować
Białka JajBiałka Jaj
CukierCukier
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
4
Fold ciasto mieszaniny mączki do żółtek. Lekko złóż białka w 3 partiach, aż ciasto zostanie zmieszane.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółtko Jajażółtko Jaja
5
Lekko łyżka około jednej trzeciej ciasta w przygotowanej patelni. Delikatnie przykryć połową jabłek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
6
Posypać je 2 łyżeczkami mieszanki cynamonu. Wierzch z połową pozostałego ciasta, następnie z pozostałymi jabłkami i posypać je pozostałą mieszaniną cynamonu. Łyżka pozostałego ciasta na jabłka i delikatnie rozprowadzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
CynamonCynamon
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
7
Piec około 1 godziny lub do góry jest jędrny i tester ciasto włożone do centrum ciasta wychodzi czysty. Schłodzić w patelni na stelażu 10 minut. Uruchom metalową szpatułkę ostrożnie wokół ciasta.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
SzpatułkaSzpatułka
PatelniaPatelnia
8
Usuń boki patelni. Całkowicie fajne. (Ciasto można przechowywać, przykryte, 2 dni w lodówce.)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs
Porcje10
Ocena Zdrowia1
Magazyn