Bisque Krab i szpinak może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 18g białka, 45 g tłuszczu, oraz w sumie 511 kalorii. Ten przepis służy 7 i kosztuje $2.57 za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jeśli masz śmietanę do ubijania, masło, szpinak i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć masło można śledzić to danie główne z Ciasto Z Masłem Cynamonowym jako deser. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 61%, co jest solidne. Podobne przepisy to Krab Bisque, Krab Bisque, oraz Krab Bisque.
Instrukcje
1
Szpinak i bulion przetwarzać w blenderze lub robocie kuchennym, aż będzie gładki, zatrzymując się raz, aby zeskrobać boki; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Suszonego Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni
Goya Sazon Z Kolendrą I Annatto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus 2 łyżki Lodowatej Wody
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
2
Odcedzić i płatki krabów, usuwając kawałki skorupy; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Crabmeat
3
Roztopić masło w holenderskim piekarniku na średnim ogniu; dodać cebulę, seler, i papryka, i saute do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie Cukinie Pokrojone Wzdłuż Na Cienkie Plasterki
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego
4
Dodać mąkę i gotować, stale mieszając, 1 minutę lub aż będzie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki
5
Stopniowo mieszać w śmietanie i gotować, stale mieszając, 10 minut. Wymieszać w mieszaninie szpinaku, sos Worcestershire, i następne 5 składniki; dusić, często mieszając, 5 minut lub do dokładnie ogrzanego. Wmieszać mięso krabowe i gotować, często mieszając, tylko do całkowitego ogrzania (nie gotować).
Składniki, których będziesz potrzebować
Marynowana Fasolka Szparagowa
Crabmeat
1 łyżeczka Suszonego Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
6
Usunąć i wyrzucić liść laurowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina Wieprzowa
7
Podawać z francuskim chlebem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chleb Francuski
8
* Odparowane odtłuszczone mleko można zastąpić śmietaną do ubijania.
Chardonnay, Muscadet i Riesling to moje najlepsze propozycje dla skorupiaków. Maślany chardonnay jest świetny do przegrzebków, krewetek, krabów i homarów, podczas gdy muscadet jest klasycznym wyborem dla małży, ostryg i małży. Jeśli masz trochę przyprawy w skorupiakach, półwytrawny riesling może zrównoważyć ciepło. Możesz spróbować Hahn Winery Santa Lucia Highlands Chardonnay. Recenzenci bardzo lubią to z 4.1 z 5 gwiazdek i cena około 17 dolarów za butelkę.