Biszkopt Cytrynowy I
Cytrynowy biszkopt może być tylko deserem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 185 kalorii, 4G białka, oraz 2G tłuszczu każdy. Na 26 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 30 minut. Jeśli masz cukier, mąka ciasto, sok z cytryny, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 14%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Biszkopt cytrynowy II, Maca-Biszkopt Cytrynowy, oraz Biszkopt cytrynowy z glazurowanymi truskawkami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Mąkę, sól i proszek do pieczenia przesiać.
W dużej misce ubijamy jajka, aż będą puszyste i cytrynowe. Stopniowo ubić w cukrze. Wymieszaj sok z cytryny i aromat.
Dodać przesianą mieszaninę mąki stopniowo ubijając; ubić tylko tyle, aby wymieszać.
Dodaj gorące mleko szybko 1 łyżkę na raz, ubijając aż do wymieszania.
Piec 350 stopni F (175 stopni C) przez 45 do 55 minut, lub aż złoty kolor i firmy w dotyku. Odwrócić i schłodzić na patelni. Następnie poluzuj boki i obróć się na stojaku na ciasto, aby całkowicie ostygnąć.