Bistec Con Chiles Verdes

Bistec Con Chiles Verdes
Bistec Con Chiles Verdes wymaga mniej więcej 45 minut od początku do końca. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 1282 kalorie, 58g białka, oraz 99g tłuszczu każdy. Na 13,4 zł za porcję, ten przepis Pokrowce 69% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Sprawdza się jako danie główne. Jeśli masz chiles Poblano, nasiona gorczycy, masło, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Aby zużyć sok z limonki można śledzić to danie główne z Sok Żurawinowo-Pomarańczowy Slushee jako deser. Ten przepis od Foodnetwork ma 30 fanów. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 95%. Ten wynik jest spektakularny. Podobne przepisy to Bistec Con Chiles Verdes, Chiles Anchos Rellenos de Queso (Ancho Chiles nadziewane serem), oraz Nadziewane Chiles Poblano w białym ryżu (Arroz Blanco con Chiles Rellenos de Queso).

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Skropić oliwką na każdym steku i posypać 1 łyżką Adobo Aarona z każdej strony steków. Pozwól odpocząć.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Steków Z Antrykotu O Wadze 8 Uncji6 Steków Z Antrykotu O Wadze 8 Uncji
Ciasto KukurydzianeCiasto Kukurydziane
3
Tymczasem, za pomocą patelni saute na średnim ogniu, dodać 1 łyżka oliwy z oliwek, Prażone Poblano i jalapeno chiles i cebula. Gotować przez 5 minut, aż cebula będzie przezroczysta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Limonki, Wyciśnięte, Plus Cząstki Do DekoracjiLimonki, Wyciśnięte, Plus Cząstki Do Dekoracji
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
12-15 Pomidorów, Umytych, Bez Skórki Przypominającej Papier12-15 Pomidorów, Umytych, Bez Skórki Przypominającej Papier
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
4
Wyjąć i ostudzić.
5
Następnie, w dużej patelni saute, dodać pozostałe 2 łyżki oliwy z oliwek i szalotki. Gotować delikatnie na średnim ogniu, aż półprzezroczyste, o 5 protokół. Następnie dodać mieszankę chile-cebula i gotować przez kolejne 5 protokół. Następnie dodaj nopales. Doprawić 1 łyżeczką soli i 1 łyżeczką pieprzu i odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Takie Jak Boćwina, Jarmuż, Rzepak Lub Liście Buraka, łodygi PrzycięteTakie Jak Boćwina, Jarmuż, Rzepak Lub Liście Buraka, łodygi Przycięte
NopalesNopales
1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie
2 Pieczone Czerwone Papryki, Posiekane2 Pieczone Czerwone Papryki, Posiekane
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
6
Na gorącym grillu, gotować stek przez 7 do 8 minut z każdej strony, aż średnio rzadkie i wyjąć z grilla. Pozostawić na 5 minut, a następnie pokroić na 1-calowe kawałki. Podzielić mieszaninę chile cebula na 4 talerze i top z plasterkami stek. Następnie, top z odrobiną masła Epazote, ile chcesz, i umieścić talerz pod brojlerem tylko na kilka sekund, wystarczająco długo, aby masło stopić. Możemy zaczynać.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Steków Z Antrykotu O Wadze 8 Uncji6 Steków Z Antrykotu O Wadze 8 Uncji
EpazoteEpazote
6 Ząbków Czosnku, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki6 Ząbków Czosnku, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
2 Pieczone Czerwone Papryki, Posiekane2 Pieczone Czerwone Papryki, Posiekane
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dla Pikantności (papryki Poblano Różnią Się Ostrością)Dla Pikantności (papryki Poblano Różnią Się Ostrością)
5 Piersi Kurczaka Bez Kości I Skóry, Pokrojonych W Kostkę5 Piersi Kurczaka Bez Kości I Skóry, Pokrojonych W Kostkę
7
Serwuj i ciesz się!
8
Rozgrzać suchą patelnię na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
9
Wlać kminek, kolendrę, koper włoski i nasiona gorczycy wraz z kawałkami ancho i pasilla chiles. Tosty, stale mieszając, aż będzie bardzo aromatyczny i po prostu zacznie palić, około 3 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Przyprawiania MięsaDo Przyprawiania Mięsa
2 (puszki 14 Uncji) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości Sodu2 (puszki 14 Uncji) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości Sodu
2 Pieczone Czerwone Papryki, Posiekane2 Pieczone Czerwone Papryki, Posiekane
2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki
Słodka Cebula Maui Lub Vidalia, Grubo PosiekanaSłodka Cebula Maui Lub Vidalia, Grubo Posiekana
W Razie Potrzeby Do Smarowania TostówW Razie Potrzeby Do Smarowania Tostów
10
Wylać mieszaninę na talerz i pozostawić do ostygnięcia do temperatury pokojowej. Zmiel go na drobny proszek w młynku do przypraw lub czystym młynku do kawy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowa Bita śmietana I Czekoladowe Wiórki, OpcjonalnieDodatkowa Bita śmietana I Czekoladowe Wiórki, Opcjonalnie
11
Umieścić proszek w dużej misce i dodać oregano, papryka, czosnek w proszku i cebula w proszku. Wymieszaj je bardzo dobrze, aby połączyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwki Drylowane, Dojrzałe Lub Faszerowane Papryką, OpcjonalnieOliwki Drylowane, Dojrzałe Lub Faszerowane Papryką, Opcjonalnie
Posiekana Biała Cebula (z 1 Dużej Lub 2 Małych Cebul)Posiekana Biała Cebula (z 1 Dużej Lub 2 Małych Cebul)
Do 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, OpcjonalnieDo 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, Opcjonalnie
Uncje Płynu świeżej WodyUncje Płynu świeżej Wody
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
12
Adobo należy przechowywać w szczelnym pojemniku lub plastikowej torebce zamykanej w chłodnym, ciemnym miejscu przez okres do miesiąca.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Funta Wędzonego Indyka Pokrojonego W Cienkie Plasterki1/4 Funta Wędzonego Indyka Pokrojonego W Cienkie Plasterki
13
W blenderze przecier epazote, kolendra, czosnek, sok z limonki, sól i pieprz z 1/2 szklanki wody. Następnie wziąć puree ziołowe i dobrze wymieszać z zmiękczonym masłem, aż pojawi się zielone masło. Po wymieszaniu można owinąć pergaminem i zamrozić. Utrzymuje się do miesiąca.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
Lekko Rozgniecione Awokado HassLekko Rozgniecione Awokado Hass
1 Kg Tortilli Kukurydzianych1 Kg Tortilli Kukurydzianych
EpazoteEpazote
6 Ząbków Czosnku, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki6 Ząbków Czosnku, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego RodzajuPosiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
1 łyżeczka Mieszanki Przypraw Sazon1 łyżeczka Mieszanki Przypraw Sazon
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Plasterki Pecorino O Grubości 1/4 Cala4 Plasterki Pecorino O Grubości 1/4 Cala
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji

Składniki

2smallsancho chiles, łodygi, wysiewane, deveined i rozdarte na małe kawałkiancho chiles, łodygi, wysiewane, deveined i rozdarte na małe kawałki1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreokiełbasa wieprzowa bez osłonkikiełbasa wieprzowa bez osłonki227opakowania JELLO instant czekoladowy pudding fudgemasło zmiękczonemasło zmiękczone2smallspasilla chiles, łodyga, wysiew, deveined i rozdarty na małe kawałkipasilla chiles, łodyga, wysiew, deveined i rozdarty na małe kawałki591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwenasiona kolendrynasiona kolendry591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe3 rdzawe ziemniaki, pokrojone na 1-calowe kawałki3 rdzawe ziemniaki, pokrojone na 1-calowe kawałki4731 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwepęczek liści epazote, zbierane (opęczek liści epazote, zbierane (o591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwebułka tarta, kilka garścibułka tarta, kilka garści2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwepęczek świeżej kolendry, grubo posiekanej (opęczek świeżej kolendry, grubo posiekanej (o12 3/4 szklanki całych migdałów, ze skórką i uprażonychposiekane krążki papryczki bananowej lub posiekane ostre papryczki dowolnego rodzajuposiekane krążki papryczki bananowej lub posiekane ostre papryczki dowolnego rodzaju22 łyżeczki grubo mielonych ziaren pieprzuoliwki drylowane, dojrzałe lub faszerowane papryką, opcjonalnieoliwki drylowane, dojrzałe lub faszerowane papryką, opcjonalnie1Jalapeno chile, pieczone, obrane i zaszczepione, cienko pokrojoneJalapeno chile, pieczone, obrane i zaszczepione, cienko pokrojone1Sok z limonkiSok z limonki1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwenopales, grillowane przez 5 minut z każdej strony i pokrojone w plastrynopales, grillowane przez 5 minut z każdej strony i pokrojone w plastry32 łyżeczki grubo mielonych ziaren pieprzuoliwa z oliwek, plus dodatkowo do mżawki na stekacholiwa z oliwek, plus dodatkowo do mżawki na stekach22 łyżeczki grubo mielonych ziaren pieprzuposiekana biała cebula (z 1 dużej lub 2 małych cebul)posiekana biała cebula (z 1 dużej lub 2 małych cebul)1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwesuszone całe oregano (najlepiej Meksykańskie)suszone całe oregano (najlepiej Meksykańskie)591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweHiszpańska papryka (pimenton), najlepiej słodka lub gorącaHiszpańska papryka (pimenton), najlepiej słodka lub gorąca2Poblano chiles, pieczone, obrane i zaszczepione, cienko pokrojonePoblano chiles, pieczone, obrane i zaszczepione, cienko pokrojone1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreo5 cukierków waflowych Necco, podzielonych5 cukierków waflowych Necco, podzielonych4krewetki i żyłkiSól i świeżo zmielony czarny pieprzSól i świeżo zmielony czarny pieprz1( bakłażany)szalotka, cienko pokrojonaszalotka, cienko pokrojona907opakowania JELLO instant czekoladowy pudding fudgeNew York strip steki (1/2 stek na porcję)New York strip steki (1/2 stek na porcję)1cebula biała, cienko pokrojonacebula biała, cienko pokrojona591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwenasiona gorczycy żółtejnasiona gorczycy żółtej

Polecane wino: Cava, Grenache, Shiraz

Cava, Grenache i Shiraz to świetny wybór na Chili. Te soczyste Czerwienie nie mają zbyt dużo taniny (ważne dla pikantnych potraw), ale wino musujące, takie jak cava, może jeszcze lepiej oswoić ciepło. Możesz spróbować Cava Mestres Reserva Brut 1312. Recenzenci bardzo to lubią z 4.6 z 5 gwiazdek i cena około 19 dolarów za butelkę.
Cava Mestres Reserva Brut 1312
Cava Mestres Reserva Brut 1312
Jasnożółty słomkowy kolor z widocznymi zielonymi pasemkami i drobnymi, eleganckimi bąbelkami. Wyraźne odzwierciedlenie rocznika: delikatna Finezja z intensywnymi aromatami białych owoców, kwiatów i świeżo ciętych ziół. Na podniebieniu jest świeży, odsłaniając wielką równowagę słodyczy i kwasowości. Przyjemny i łatwy do picia.
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia97
Magazyn