Bisquick ® Rolled Biscuits

Bisquick ® Rolled Biscuits
Bisquick ® Rolled Biscuits to bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie przepis z 9 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 11 kalorii. Na 2 grosze za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 15 minut. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Ogólnie ten przepis zarabia not so awesome spoonacular score of 15%. Spróbuj Ciastka Z Maślanką Zwinięte, Bisquick Heart Smart® Serowo-Czosnkowe Herbatniki, oraz Crazy Biscuits-herbatniki są smaczne, gdy wykonane od podstaw, te herbatniki są tak dobre, że będziesz szalony dla nich dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Piekarnik rozgrzać do 450ºF. Wymieszać składniki aż do uzyskania miękkiego ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Skręcić na powierzchnię pokrytą mieszanką Bisquick. Zagnieść 10 razy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mieszanka Do PieczeniaMieszanka Do Pieczenia
3
Ciasto Roll 1/2 cala grubości.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
RolkaRolka
4
Cięcie za pomocą frezu 2 1/2 cala.
5
Umieścić na nieprzetworzonym arkuszu cookie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pliki CookiePliki Cookie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
6
Piec 8 do 10 minut lub do złotego koloru.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćŁatwy
Gotowe W15 m.
Porcje9
Ocena Zdrowia1
Magazyn