Bisquick ® Lemon Pound Cake

Bisquick ® Lemon Pound Cake
Need a deser bezglutenowy i wegetariański? Bisquick ® Lemon Pound Cake może być niesamowity przepis, aby spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 123 kalorie. Ten przepis służy 12. Na 31 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 godziny i 15 minut. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jeśli masz masło, wanilię, mleko i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 9%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Podobne przepisy to Ciasto cytrynowe z miodem cytrynowym, Ciasto cytrynowe z pikantnym lukrem cytrynowym, oraz Ciasto cytrynowe z kandyzowanymi plasterkami cytryny.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 163°. Spryskaj dno tylko patelni bochenkowej 9x5 cali sprayem do pieczenia z mąką. W dużej misce, pokonać wszystkie składniki ciasta z wyjątkiem skórki cytryny z mikserem elektrycznym na niskiej prędkości 30 sekund, skrobanie miski stale. Beat na średniej prędkości 2 minuty, skrobanie miski od czasu do czasu. Wymieszać ze skórką cytrynową.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do PieczeniaSpray Do Pieczenia
Skórka Z CytrynySkórka Z Cytryny
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
Patelnia BochenkowaPatelnia Bochenkowa
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
PiekarnikPiekarnik
2
Wlać na patelnię.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
3
Piec 45 do 50 minut lub aż wykałaczka włożona do środka wyjdzie czysta. Fajne 10 minut. Poluzuj boki ciasta z patelni metalową łopatką.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
WykałaczkiWykałaczki
PiekarnikPiekarnik
SzpatułkaSzpatułka
PatelniaPatelnia
4
Wyjąć ciasto z patelni do regału chłodzącego. Ochłodzić całkowicie, około 1 godziny.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
PatelniaPatelnia
5
W małej misce wymieszaj cukier puder i sok z cytryny łyżką, aż będzie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier PuderCukier Puder
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
6
Mżawka glazury na ciasto.
Składniki, których będziesz potrzebować
GlazuraGlazura
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 15 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia0
Magazyn