Biscotti Z Podwójnym Imbirem
Podwójny imbir Biscotti może być tylko Morze Śródziemne przepis, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 76 kalorii. Ten przepis służy 44. Na 15 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odbierz krystalizowany imbir, masło, wodę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Najlepiej sprawdza się jako deser i odbywa się w ok. 1 godzina i 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 8%. Ta partytura jest do poprawy. Spróbuj Podwójne ciastka z ciemną czekoladą i imbirem, Biszkopty Z Podwójną Czekoladą, oraz Biszkopty Z Podwójną Czekoladą dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177°. Spryskaj arkusz cookie sprayem do gotowania. Wymieszaj ciasto i ciastka zgodnie z zaleceniami na pudełku na pierniki, używając 1/4 szklanki mąki, 2 łyżek masła i 1/4 szklanki wody. Wymieszać z imbirem. Podziel ciasto na pół. Kształt każdej połowy w 11x5-calowy prostokąt na arkuszu cookie.
Piec 30 minut lub do jasnego złotego koloru. Schłodzić na blasze 10 minut.
Pokroić w poprzek na plastry 1/2 cala. Włącz plastry Wyciąć Boki w dół na arkuszu cookie.
Piec około 15 minut, obracając raz, aż chrupiące i jasnobrązowe. Natychmiast usuń z arkusza cookie do regału chłodzącego. Całkowicie fajne.
W małej misce do mikrofalówki, kuchenka mikrofalowa biała czekolada odkryte na wysoki 1 minuta do 1 minuta 30 sekund, mieszając raz, aż zmięknie i czekolada może być mieszana gładko. Jeden koniec każdego ciastka zanurzyć mniej więcej w połowie białej czekolady.
Umieścić na woskowanym papierze, aż do kompletu.
Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Włoski działa naprawdę dobrze z Chianti, Trebbiano i Verdicchio. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Tenuta di Nozzole La Forra Chianti Classico Riserva z 4.3 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 34 dolarów za butelkę.
![Tenuta di Nozzole La Forra Chianti Classico Riserva]()
Tenuta di Nozzole La Forra Chianti Classico Riserva
Rześkie, dojrzałe, czerwone jagody i wiśniowe aromaty są kształtowane przez żywą, świeżą kwasowość. W ustach smaki pokazują Klasyczne Sangiovese nuty ziemi, grzybów i skóry, z kręgosłupem mocnych, ale eleganckich tanin.Imponująca koncentracja i głębia, z aromatami i smakami jeżyn i czerwonej wiśni w pięknej kwasowości Chianti i eleganckiej strukturze taninowej.