Biscotti Z Mąki Kukurydzianej

Biscotti Z Mąki Kukurydzianej
Przepis Cornmeal Biscotti może zaspokoić swoje pragnienie Morza Śródziemnego w około 45 minut. Ten przepis służy 80 i kosztuje 15 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 50 kalorii. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz cukier, mąkę, nasiona kopru włoskiego i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 8%. Ta partytura jest do poprawy. Spróbuj Biscotti Z Mąki Kukurydzianej, Cornmeal Cherry Biscotti, oraz Biszkopt z mąki kukurydzianej żurawinowo-pistacjowej dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W misce, z mikserem elektrycznym na średniej prędkości, ubić masło i cukier, aż będzie gładka. Ubić w nasiona kopru włoskiego, rum, wanilia, i jajka, aż dobrze wymieszane, skrobanie w dół boki miski w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nasiona Kopru WłoskiegoNasiona Kopru Włoskiego
WaniliaWanilia
MasłoMasło
CukierCukier
JajkoJajko
Miód CytrusowyMiód Cytrusowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
W innej misce wymieszaj mąkę, mąkę kukurydzianą i proszek do pieczenia. Wymieszać lub ubić do mieszaniny masła, aż dobrze wymieszane. Wymieszać z orzeszkami pinii.
Składniki, których będziesz potrzebować
Proszek Do PieczeniaProszek Do Pieczenia
Orzeszki SosnoweOrzeszki Sosnowe
Mąka KukurydzianaMąka Kukurydziana
MasłoMasło
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Łyżka 1 szklanka ciasta w dollops dół długości masłem lub gotowania pergaminu pokryte 12-przez 15-calowy blachy do pieczenia, 1 cal od krawędzi. Łyżka kolejny 1 szklanka ciasta w dół długości drugiej stronie arkusza. Mąką palce, wkleić każdy pasek ciasta do płaskiego 13-calowy Bochenek, około 1/2 cala grubości i 2 cale szerokości. Powtórz z pozostałym ciastem (ciasto może stać podczas pieczenia pierwszych bochenków).
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
4
Pieczemy bochenki w piekarniku 350 na złoty kolor, 15 do 20 minut; jeśli piecze się więcej niż jedną patelnię na raz, Zmień pozycje patelni w połowie pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
5
Ostrym nożem pokrój bochenki w poprzek na plasterki o grubości 1/2 cala. Oddzielić plastry lekko i zakończyć każdy na wyciętej stronie.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
NóżNóż
6
Wróć do piekarnika i piec, aż ciasteczka będą nieco ciemniejsze i jędrne i suche w dotyku, 15 do 20 minut dłużej. Delikatnie wsuń biszkopty na stojaki, aby całkowicie ostygły.
Składniki, których będziesz potrzebować
BiscottiBiscotti
Pliki CookiePliki Cookie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje80
Ocena Zdrowia0
Magazyn