Big Bacon Burger może być dobry przepis, aby rozwinąć swoje pole przepis dania głównego. Jedna porcja zawiera 1125 kalorii, 52g białka, oraz 78 g tłuszczu. Na 3,78 zł za porcję, ten przepis okładki 43% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. 14 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 25 minut. Udaj się do sklepu i odebrać sól i pieprz, olej, liść laurowy, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Ogólnie ten przepis zarabia niesamowite spoonacular wynik 86%. Spróbuj Surf N ' Turf Burger (Grillowany Burger z homarem i boczkiem), Duże i puszyste pieczone naleśniki z maślanką, oraz Big Bacon Burger dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
W dużej misce, połączyć szpinak, Worcestershire, jajko, i sól i pieprz, do smaku. Wymieszaj składniki trzepaczką, aż jajko zostanie rozbite i włączone.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
Marynowana Fasolka Szparagowa
1 łyżeczka Suszonego Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni
(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego
Winegret Z Wermutu
3
Dodać mięso i rękami wymieszać, aż do całkowitego połączenia. Kształt mieszaniny mięsa na 4 paszteciki nawet, aby dopasować rozmiar kaiser roll, i umieścić 1/4-calowy lekki dołek w środku każdego patty, aby umożliwić mu gotować równomiernie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kaiser Bun
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
4
Rozgrzać olej na dużej patelni na średnim ogniu. Na przemian rozgrzać grill do medium (350 stopni F) i pocierać ruszt ręcznikiem zanurzonym w oleju.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
5
Podgrzać brojlery na małym ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dla Pikantności (papryki Poblano Różnią Się Ostrością)
6
Dodać paszteciki na patelni, i gotować przez około 4 do 6 protokół. Flip hamburgery i gotować kolejne 4 do 6 minut dla średnio rzadkich hamburgery. Naprzemiennie, grillować paszteciki odkryte przez 4 do 6 minut, a następnie odwrócić i grillować przez kolejne 4 do 6 minut. Top każdy patty z kawałkiem sera i umieścić pod brojlerem do stopienia sera. Na przemian zamykamy blat grilla i gotujemy aż ser się rozpuści.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dla Pikantności (papryki Poblano Różnią Się Ostrością)
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
7
Do każdego burgera rozłóż dno bułki z 1/4 majonezu.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej
9 Sterylizowanych Słoików Do Przetworów O Pojemności Pół Pinty Z Pokrywkami I Pierścieniami
10 Białych Bułek Obiadowych
8
Umieść hamburgera na majonezie i top z 2 plastrami boczku i trochę cebuli. Przykryć górną częścią rolki i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
10 Białych Bułek Obiadowych
9
Połącz wszystkie składniki, z wyjątkiem cebuli i liścia laurowego, w średnim rondlu na średnim ogniu. Mieszać, aż cukier się rozpuści, a następnie doprowadzić do wrzenia. Gdy mieszanina dojdzie do wrzenia, wymieszaj cebulę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina Wieprzowa
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
Z Migdałami (po 1,45 Uncji), Posiekanymi
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm
10
Zdjąć patelnię z ognia i dodać liść laurowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina Wieprzowa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
11
Odstawić w temperaturze pokojowej, aż ostygnie, co najmniej 1 godzinę.
12
Połącz wszystkie składniki w małej misce, aż równomiernie wymieszane. Przykryć i przechowywać w lodówce, aż będzie gotowy do użycia.