Bierocki (Niemieckie Zakłady Mięsne)
Bierocki (Niemieckie mięso) może być tylko Europejska przepis, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 12g białka, 18g tłuszczu, oraz w sumie 383 kalorie. Ten przepis służy 12. Na 86 centów za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Najlepiej sprawdza się jako przystawka i odbywa się w mniej więcej 1 godzina. Ten przepis od Allrecipes ma 1 fanów. Jeśli masz chleb chleb ciasto, sos worcestershire, czosnek, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 32%, co nie jest takie niesamowite. Spróbuj Niemieckie Bierocki, Kraut Bierocks - Niemiecki Hamburger Z Kapusty, oraz Porządne Obroty Mięsne dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wołowina Saute, cebula i czosnek, sól i pieprz cytrynowy na dużej patelni na średnim ogniu, aż wołowina jest rumiana.
Dodaj kapustę, sos Worcestershire i kminek. Gotować, aż kapusta będzie zwiotczała; odcedzić płyn z mieszaniny.
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Na lekko posypanej mąką desce rozwałkuj każdy Bochenek ciasta w 12-calowe koło.
Pokrój każdy okrąg na 6 klinów. Łyżka kapusty / wołowiny nadzienie na środku każdego kawałka ciasta, dzieląc równo. Pociągnij trzy punkty każdego klina do środka i szczyp do uszczelnienia.
Umieścić bierocki na lekko nasmarowanej blasze. W razie potrzeby umyć ciasto roztopionym masłem lub umyć jajkiem (1 białko jaja z 2 łyżkami wody).
Piec w nagrzanym piekarniku przez 30 minut, lub do złotego koloru.
Podawać na gorąco, lub zawinąć i zamrozić do ogrzewania później.