Bicciolani di Vercelli
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów śródziemnomorskich, więc dać przyprawione Biscotti: Bicciolani di Vercelli spróbować. Ten przepis sprawia, że 25 porcji z 99 kalorii, 2G białka, oraz 4G tłuszczu każdy. Na 9 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz zmielony cynamon, mieloną gałkę muszkatołową, cukier granulowany i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Świetnie sprawdza się jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 10%, co jest raczej złe. Podobne przepisy to Biszkopty Z Dyni, Piernikowe muffinki z przyprawionym Streuselem i ostrym sosem, oraz Najlepsze Biscotti.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
W dużej misce lub misce elektrycznego miksera stojącego wyposażonego w przystawkę do łopatek, przesiać razem wszystko, z wyjątkiem 1 łyżki mąki, cukru i przypraw.
Dodaj wszystko oprócz 1 łyżki masła, 2 jajka i żółtka. Ubić lub wymieszać drewnianą łyżką, aż będą dobrze połączone i puszyste. Przykryj miskę wilgotnym ręcznikiem i pozostaw do odpoczynku w chłodnym miejscu na 6 godzin.
Użyj pozostałego masła i mąki lekko masło i mąki arkusz cookie. Uformuj ciasto w bułki rękami.
Wstawić do piekarnika i piec przez 10 minut.
Wyjąć z piekarnika i ostudzić, aż dzienniki są po prostu wystarczająco chłodne, aby bezpiecznie obsługiwać. Za pomocą ząbkowanego noża, ostrożnie pokroić dzienniki cookie na odchylenie, na plasterki, które są o grubości około 1/2 cala.
Ostudzić do temperatury pokojowej, każdy biszkopt leżący płasko na boku, przed podaniem. Jeśli pragniesz twardszego biszkopta, obniż piekarnik do 250 stopni F, ułóż powstałe plastry płasko na blasze ciastek i wróć do piekarnika na 5 minut, aby wysuszyć biszkopty ze wszystkich stron.