Bibimbap z tofu i marynowanymi warzywami

Bibimbap z tofu i marynowanymi warzywami
Przepis Bibimbap z tofu i marynowanymi warzywami może zaspokoić Twoje Koreańskie pragnienie w około 45 minut. Ten przepis służy 4. Na 5,71 zł za porcję, ten przepis okładki 52% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 40g białka, 21 g tłuszczu, oraz w sumie 869 kalorii. Kilka osób naprawdę lubiło to danie główne. 162 osoby były zadowolone, że spróbowały tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz google, aug, jajka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć jajka można śledzić to danie główne z Ciasto czekoladowo-pomidorowe Rose Levy Beranbaum z tajemniczym Ganache jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 99%. Ten wynik jest znakomity. Spróbuj Pieczone Tofu Bibimbap, Wegetariański Bibimbap z chrupiącym Tofu i komosą ryżową, oraz Bibimbap z pikantnym Tofu na parze i smażonymi jajkami dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Przygotowanie składników Bibimbap: zacznij od przygotowania marynowanego tofu, szybko marynowanego ogórka, a następnie ugotuj ryż.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gałązki Kopru WłoskiegoGałązki Kopru Włoskiego
Groszek Goya®Groszek Goya®
Sos Sojowy 1 łyżka Nasion SezamuSos Sojowy 1 łyżka Nasion Sezamu
2
Marchew i daikon pokroić w bardzo cienkie patyczki, następnie pokroić mango i pokroić nori w cienkie paski. Odstawić w osobnych miseczkach.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
Rzodkiewka DaikonRzodkiewka Daikon
1 Duży Biały Ananas Lub Zwykły Ananas1 Duży Biały Ananas Lub Zwykły Ananas
NoriNori
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
3
Dodaj oliwę z oliwek do dużej patelni na średnim ogniu, dodaj szpinak i gotuj przez kilka minut, od czasu do czasu mieszając. Po zakończeniu przenieś do odłogowania bowland. Przetrzyj patelnię do czysta, dodaj odrobinę oliwy z oliwek, a następnie smaż grzyby na średnim ogniu przez 7-8 minut, od czasu do czasu mieszając. Po zakończeniu przenieś do odłogowania bowland. Ponownie wytrzyj patelnię do czysta, a następnie usmaż jajka z jednej strony na małym ogniu, aby żółtko było luźne.Składanie Bibimbap: można wykonać jedną bardzo dużą miskę lub 4 mniejsze miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
1 łyżeczka Suszonego Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni1 łyżeczka Suszonego Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni
(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę
1/3 Szklanki Kakao W Proszku HERSHEY®'S1/3 Szklanki Kakao W Proszku HERSHEY®'S
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
4
Umieść ryż w misce, następnie umieść tofu, marchew, daikon, mango, nori, ogórek, grzyb, kimchi, szpinak, kiełki w małych porcjach wokół ryżu, posyp sezamem i wierzch jajkiem i łyżką sosu Gochujang. Mieszaj, używając pałeczek, przed jedzeniem.Smacznego!Podziel się
Składniki, których będziesz potrzebować
5 Uncji Posiekanej Szczypiorku5 Uncji Posiekanej Szczypiorku
GochujangGochujang
Gałązki Kopru WłoskiegoGałązki Kopru Włoskiego
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
1 łyżeczka Suszonego Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni1 łyżeczka Suszonego Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni
KiełkiKiełki
Rzodkiewka DaikonRzodkiewka Daikon
KimchiKimchi
1 Duży Biały Ananas Lub Zwykły Ananas1 Duży Biały Ananas Lub Zwykły Ananas
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
NoriNori
Groszek Goya®Groszek Goya®
Sos Sojowy 1 łyżka Nasion SezamuSos Sojowy 1 łyżka Nasion Sezamu
(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Galaretka Z Pomarańczy Pokrojona W Kliny, Idealna Na NosGalaretka Z Pomarańczy Pokrojona W Kliny, Idealna Na Nos
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
5
E-mail
6
Pinterest
7
Facebook
8
Twitter
9
Google
10
Drukuj
11
Powiązane

Składniki

6Spód: okruszki z herbatników graham2 łyżeczki gorącej soli2 łyżeczki gorącej soli5001 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwekubki czarny ryżkubki czarny ryż1porcja startego parmezanunasiona sezamu, czarne lub białenasiona sezamu, czarne lub białe2marchew pokroić w cienkie patyczkimarchew pokroić w cienkie patyczki1caleświeże chili, mieloneświeże chili, mielone1largesgałązki kopru włoskiegogałązki kopru włoskiego4trochę posiekanej cukiniiOgórek Szybko KiszonyOgórek Szybko Kiszony4trochę posiekanej cukiniiszybki ogórek kiszony, przepis poniżejszybki ogórek kiszony, przepis poniżej1rzodkiewka daikon pokrojona w cienkie patyczkirzodkiewka daikon pokrojona w cienkie patyczki4jajka, smażone na słońcu-side-upjajka, smażone na słońcu-side-up2cale(5 cm) świeży imbir, starty(5 cm) świeży imbir, starty591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe(1/2 dl) gochujang (Koreański sos chili i sojowy)(1/2 dl) gochujang (Koreański sos chili i sojowy)2limonki, soklimonki, sok1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwekimchi, kupione w sklepie lub domowe (pikantna kapusta fermentowana)kimchi, kupione w sklepie lub domowe (pikantna kapusta fermentowana)1dojrzałe mango, cienko pokrojonedojrzałe mango, cienko pokrojone1duża garśćkiełki fasoli mungkiełki fasoli mung200papryka habaneroostrygi lub grzyby shitake, pokrojone w plastryostrygi lub grzyby shitake, pokrojone w plastry2arkuszearkusze nori, cięte na cienkie paskiarkusze nori, cięte na cienkie paski4trochę posiekanej cukiniiJak gotować czarny ryżJak gotować czarny ryż1porcja startego parmezanupłynny miódpłynny miód1szczyptaa solia soli1porcja startego parmezanuSzczypta białego sezamuSzczypta białego sezamu200papryka habaneroświeży szpinakświeży szpinak4trochę posiekanej cukiniitofu marynowane imbirem, przepis poniżejtofu marynowane imbirem, przepis poniżej4trochę posiekanej cukiniiTofu Marynowane ImbiremTofu Marynowane Imbirem200papryka habanerofirmowe tofufirmowe tofu4trochę posiekanej cukiniiBibimbap WegetariańskiBibimbap Wegetariański4Spód: okruszki z herbatników graham1 szklanka białego jęczmienia perłowego1 szklanka białego jęczmienia perłowego9SieSie4trochę posiekanej cukiniiBibimbap z tofu i marynowanymi warzywamiBibimbap z tofu i marynowanymi warzywami4trochę posiekanej cukiniiE-mailE-mail4trochę posiekanej cukiniiGoogleGoogle4trochę posiekanej cukiniiPinterestPinterest4trochę posiekanej cukiniiDrukujDrukuj4trochę posiekanej cukiniiPowiązanePowiązane4trochę posiekanej cukiniiPodziel sięPodziel się9This entry was written by Green Kitchen Stories, posted on sie '12 at 00: 28, filed under Asian,Kolacja. Dodaj do ulubionych permalink. Śledź komentarze tutaj z RSS feed for this postThis entry was written by Green Kitchen Stories, posted on sie '12 at 00: 28, filed under Asian,Kolacja. Dodaj do ulubionych permalink. Śledź komentarze tutaj z RSS feed for this post1-2 łyżki oliwy z oliwek z pierwszego tłoczeniaTrackbacki są zamknięte, ale przeglądasz dane EXIFTrackbacki są zamknięte, ale przeglądasz dane EXIF2012© Green Kitchen Stories© Green Kitchen Stories
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia76
Magazyn