Biały krem czekoladowo-kokosowy
White Chocolate Coconut Fudge to deser bezglutenowy . Ten przepis jest dla 81 osób i kosztuje 10 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera około 1 g białka , 3 g tłuszczu i łącznie 53 kalorie . 21 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do podania, ten przepis zajmuje około 45 minut . Mieszanka czekolady do pieczenia, kokosa, orzechów włoskich i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest on dostarczany przez Taste of Home. Z wynikiem Spoonacular wynoszącym 0% , to danie można ulepszyć. Jeśli podoba Ci się ten przepis, mogą Ci się również spodobać przepisy takie jak Peppermint White Chocolate Fudge , White Chocolate and Fresh Grated Coconut Cake i Chocolate Fudge Cookies .
Instrukcje
Wyłóż 9-calową kwadratową patelnię folią i posmaruj folię 1-1/2 łyżeczki masła; odstaw. W dużym, ciężkim rondlu wymieszaj cukier, mleko i pozostałe masło. Doprowadź do wrzenia na średnio-niskim ogniu, stale mieszając. Gotuj i mieszaj przez 30-40 minut lub do momentu, aż termometr cukierniczy wskaże 234° (etap miękkiej kulki).
Zdjąć z ognia; wmieszać białą czekoladę i pianki, aż się rozpuszczą. Wymieszać z kokosem, orzechami i wanilią.
Wlać do przygotowanej patelni.
Pozostawić w temperaturze pokojowej do ostygnięcia.
Używając folii, wyjmij fudge z patelni; pokrój na kwadraty o wymiarach 1 cala. Przechowuj w szczelnym pojemniku w lodówce.