Białe ciasto cioci Bert
Białe ciasto cioci Bert może być dobrym przepisem na poszerzenie repertuaru deserów. Ten przepis służy 15. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 246 kalorii. Na 22 grosze za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka wody, żółtka, cukier i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. 107 osób uznało ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia not so great spoonacular score of 21%. Spróbuj Ciasto czekoladowe Berta, Biała Lasagna cioci Katie, oraz Bistrot Paul Bert Pepper Steak dla podobnych receptur.
Instrukcje
Maślankę wymieszać z sodą oczyszczoną. Odstawić. Krem, cukier, jajka i wanilia. Dobrze bij.
Dodać maślankę i mieszaninę sody oczyszczonej.
Przesiej suche składniki i dodaj do śmietany.
Dodać wrzącą wodę i dobrze wymieszać.
Wlać do natłuszczonej i zalanej mąką patelni 9 x 13 cali.
Piec w temperaturze 350 stopni F (175 stopni C) przez około 35 minut, lub aż wykałaczka wyjdzie czysta.
Ochłoń. Mróz polewą z serem śmietankowym.