Białe ciasto cioci Bert

Białe ciasto cioci Bert
Białe ciasto cioci Bert może być dobrym przepisem na poszerzenie repertuaru deserów. Ten przepis służy 15. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 246 kalorii. Na 22 grosze za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka wody, żółtka, cukier i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. 107 osób uznało ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia not so great spoonacular score of 21%. Spróbuj Ciasto czekoladowe Berta, Biała Lasagna cioci Katie, oraz Bistrot Paul Bert Pepper Steak dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Maślankę wymieszać z sodą oczyszczoną. Odstawić. Krem, cukier, jajka i wanilia. Dobrze bij.
Składniki, których będziesz potrzebować
Soda OczyszczonaSoda Oczyszczona
MaślankaMaślanka
SkracanieSkracanie
WaniliaWanilia
KremKrem
CukierCukier
JajkoJajko
2
Dodać maślankę i mieszaninę sody oczyszczonej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Soda OczyszczonaSoda Oczyszczona
MaślankaMaślanka
3
Przesiej suche składniki i dodaj do śmietany.
4
Dodać wrzącą wodę i dobrze wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
5
Wlać do natłuszczonej i zalanej mąką patelni 9 x 13 cali.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
6
Piec w temperaturze 350 stopni F (175 stopni C) przez około 35 minut, lub aż wykałaczka wyjdzie czysta.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
WykałaczkiWykałaczki
PiekarnikPiekarnik
7
Ochłoń. Mróz polewą z serem śmietankowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lukier Z Serem śmietankowymLukier Z Serem śmietankowym
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje15
Ocena Zdrowia1
Magazyn