Biała Czekolada-Krem Sambuca
Biała czekolada - krem Sambuca jest bezglutenowe przystawka. Jedna porcja zawiera 283 kalorie, 2G białka, oraz 27 g tłuszczu. Ten przepis służy 8. Na 74 grosze za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jeśli masz vanillan ekstrakt, ubijanie śmietana, czekolada, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 12%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Spróbuj Czekoladowy makaron z sosem czekoladowo-orzechowym, wiórkami z białej czekolady i świeżymi jagodami, Gofry z ciemnej czekolady z sosem z białej czekolady i bitą śmietaną czekoladowo-Espresso, oraz Lody Waniliowe Z Białej Czekolady...bez Maszyny do lodów dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz 1/3 szklanki śmietany do ubijania i czekolady w średniej metalowej misce. Ustaw na rondlu z ledwo gotującej się wody (nie pozwól dno miski dotknąć wody). Mieszaj, aż mieszanina będzie gładka.
Zdjąć z wody. Chłodne 15 minut. Beat Pozostałe 1 2/3 szklanki ubijania śmietany, Sambuca i wanilii w dużej misce, aż miękkie szczyty tworzą. Złożyć 1/4 bitej śmietany do mieszaniny białej czekolady, aby rozjaśnić. Złóż pozostałą bitą śmietanę w 2 dodatkach. Chłodzenie do 8 godzin.