Biała Czekolada Cherry Crunch
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur hor d ' oeuvre, więc dać White Chocolate Cherry Crunch spróbować. Jedna porcja zawiera 313 kalorii, 7G białka, oraz 17g tłuszczu. Ten przepis służy 16. Na 74 grosze za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od Betty Crocker ma 1 fanów. Ten przepis jest typowy dla kuchni europejskiej. Mieszanka prażonych na sucho orzeszków ziemnych, płatków kukurydzianych, wiśni i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 34%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Chocolate Cherry Crunch Bites, Czekoladowo-Wiśniowe Batoniki Crunch, oraz Comet ' S White Chocolate Crunch dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wrzucić płatki, precle, orzeszki ziemne, Pianki i wiśnie w dużej misce.
Żetony do pieczenia ciepła i pół na pół w rondlu 2-quart na małym ogniu, często mieszając, aż chipsy się stopią. Wymieszaj ekstrakt z migdałów.
Wlać roztopioną mieszaninę na suche składniki. Delikatnie wymieszać, aż suche składniki zostaną pokryte. Upuść mieszaninę łyżką stołową na woskowany papier.
Odstawić na około 1 godzinę lub do Ustawienia. Przechowywać luźno przykryte do 1 tygodnia.