Biała Brzoskwiniowa Tarta
Biała brzoskwiniowa tarta to Wegetariańskie przepis z 8 porcjami. Na 55 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 264 kalorie, 4G białka, oraz 11g tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odebrać proszek do pieczenia, masło, mąka, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Świetnie sprawdza się jako deser. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 20%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Biała Brzoskwiniowa Tarta, Biały brzoskwiniowo-Bourbon tost francuski z białym brzoskwiniowo-orzechowym syropem klonowym, oraz Tarta Brzoskwiniowa dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 375 i umieść stojak w dolnej trzeciej części piekarnika. W maszynce połączyć mąkę, cukier granulowany, proszek do pieczenia, skórkę z cytryny i masło i pulse do blend.
Dodać całe jajko i żółtko i proces do miękkiego ciasta formy. Obrócić ciasto na powierzchnię roboczą i zagniatać, aż się połączy. Naciśnij ciasto równomiernie na dnie i w górę strony 10 1/2-calowej karbowanej patelni z wyjmowanym dnem.
Rozłóż 1/4 szklanki konfitury na ciasto i ułóż brzoskwiniowe kliny w koncentrycznych kręgach na wierzchu.
Piec przez 20 minut, aż brzoskwinie są ledwo miękkie, a skórka jest jeszcze trochę blada.
Pozostałe 2 łyżki konfitury posmarować brzoskwiniami i piec około 30 minut dłużej, aż brzoskwinie będą miękkie i skórka będzie złota. Natychmiast odkurz tartę cukrem cukierniczym i pozostaw do ostygnięcia przez co najmniej 30 minut przed pokrojeniem na kliny i podaniem.