Biały tort pani Billett
Białe ciasto Pani Billett może być tylko deserem, którego szukasz. Ten przepis służy 12 i kosztuje 48 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 399 kalorii, 6G białka, oraz 17g tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odebrać proszek do pieczenia, białka, mleko, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 15%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Spróbuj The Whiteout Cake: białe ciasto warstwowe z lukrem z białej czekolady, Łatwe domowe białe ciasto z białym lukrem maślanym, oraz Funfetti Ciasto Ciasto Biała Czekolada Chip Ciastko Ciasto dla podobnych receptur.
Instrukcje
Smar 3 (8-calowe) okrągłe patelnie do ciast; dno linii papierem do pergaminu oraz papierem do smaru i mąki.
Wymieszać mleko i wanilię.
Ubij masło na średniej prędkości za pomocą wytrzymałego elektrycznego miksera stojącego, aż będzie kremowe; stopniowo dodawaj cukier, ubijając, aż będzie lekki i puszysty. Mąkę przesiać razem z proszkiem do pieczenia, dodać do mieszanki masła na przemian z mieszaniną mleka, rozpoczynając i kończąc mieszanką mąki. Beat z niską prędkością, aż do wymieszania po każdym dodaniu.
Ubij białka na średniej prędkości, aż utworzą się sztywne szczyty; delikatnie złóż na ciasto.
Wlać ciasto do przygotowanych patelni.
Piec w temperaturze 350 przez 20 do 23 minut lub aż drewniany kilof włożony do środka wyjdzie czysty. Schłodzić w patelniach na stojakach z drutu 10 minut.
Wyjąć z patelni do stojaków Z Drutu; wyrzucić pergamin. Całkowicie schłodzić (około 40 minut).
Rozprowadzić lukier waniliowy pomiędzy warstwami (około 1 szklanki na warstwę) oraz na wierzchu i bokach ciasta.