Bezy Z Chipsów Espresso

Bezy Z Chipsów Espresso
Bezy z chipsów Espresso mogą być tylko napojem, którego szukasz. Ten przepis służy 12 i kosztuje 14 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 111 kalorii, 1G białka, oraz 4G tłuszczu. 6 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Udaj się do sklepu i odbierz krem z kamienia nazębnego, ekstrakt z wanilii, natychmiastowe espresso w proszku i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i przyjazne dla fodmap dieta. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 10%, co jest raczej złe. Podobne przepisy to Bezy Z Chipsów Espresso, Bezy Espresso w czekoladzie, oraz Czekoladowe Bezy.

Instrukcje

1
Umieść stojak piekarnika na środku piekarnika i rozgrzej piekarnik do 300 stopni F. Wyłóż blachę do pieczenia papierem do pieczenia. Odstawić.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Plasterki Pecorino O Grubości 1/4 Cala4 Plasterki Pecorino O Grubości 1/4 Cala
Szczypta Płatków Czerwonej PaprykiSzczypta Płatków Czerwonej Papryki
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
2
W mikserze stojącym wyposażonym w mocowanie trzepaczki ubijamy białka i sól na średniej prędkości do uzyskania piany, około 1 minuty. Z maszyną na średniej prędkości stopniowo dodawać cukier, około 1 łyżki stołowej na raz.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki Plus 1 łyżka Zimnej Wody, Podzielone1/4 Szklanki Plus 1 łyżka Zimnej Wody, Podzielone
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Duża Szczypta Drobnej SoliDuża Szczypta Drobnej Soli
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
3
Dodaj krem z kamienia nazębnego, ekstrakt z wanilii i espresso w proszku. Zwiększ prędkość do wysokiej I beat, aż mieszanina jest gruba i posiada sztywne szczyty, 3 do 5 minut. Za pomocą szpatułki, złożyć w chipsy czekoladowe.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nowy SernikNowy Sernik
Białka Jaj (około 9)Białka Jaj (około 9)
ESPRESSO InstantESPRESSO Instant
Nestle® Toll House® Półsłodkie Czekoladowe KąskiNestle® Toll House® Półsłodkie Czekoladowe Kąski
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Duże Precle Oblane Jogurtem4 Duże Precle Oblane Jogurtem
4
Upuść 1/4 do 1/2 garści mieszanki na przygotowaną blachę do pieczenia, rozstaw je 2 cale od siebie.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczypta Płatków Czerwonej PaprykiSzczypta Płatków Czerwonej Papryki
5
Piec przez 30 minut. Obróć patelnię i piec przez kolejne 30 minut. Wyłącz piekarnik i pozostaw bezy do ostygnięcia jeszcze w piekarniku, około 2 godzin.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
6
Wyjąć z piekarnika i ostudzić całkowicie. Przechowywać w workach lub hermetycznym pojemniku do 4 dni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
7
Zdjęcia Gemma Comas
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia0
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn