Bezy Z Chipsów Espresso
Bezy z chipsów Espresso mogą być tylko napojem, którego szukasz. Ten przepis służy 12 i kosztuje 14 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 111 kalorii, 1G białka, oraz 4G tłuszczu. 6 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Udaj się do sklepu i odbierz krem z kamienia nazębnego, ekstrakt z wanilii, natychmiastowe espresso w proszku i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i przyjazne dla fodmap dieta. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 10%, co jest raczej złe. Podobne przepisy to Bezy Z Chipsów Espresso, Bezy Espresso w czekoladzie, oraz Czekoladowe Bezy.
Instrukcje
Umieść stojak piekarnika na środku piekarnika i rozgrzej piekarnik do 300 stopni F. Wyłóż blachę do pieczenia papierem do pieczenia. Odstawić.
W mikserze stojącym wyposażonym w mocowanie trzepaczki ubijamy białka i sól na średniej prędkości do uzyskania piany, około 1 minuty. Z maszyną na średniej prędkości stopniowo dodawać cukier, około 1 łyżki stołowej na raz.
Dodaj krem z kamienia nazębnego, ekstrakt z wanilii i espresso w proszku. Zwiększ prędkość do wysokiej I beat, aż mieszanina jest gruba i posiada sztywne szczyty, 3 do 5 minut. Za pomocą szpatułki, złożyć w chipsy czekoladowe.
Upuść 1/4 do 1/2 garści mieszanki na przygotowaną blachę do pieczenia, rozstaw je 2 cale od siebie.
Piec przez 30 minut. Obróć patelnię i piec przez kolejne 30 minut. Wyłącz piekarnik i pozostaw bezy do ostygnięcia jeszcze w piekarniku, około 2 godzin.
Wyjąć z piekarnika i ostudzić całkowicie. Przechowywać w workach lub hermetycznym pojemniku do 4 dni.