Bezy Rabarbarowo-Waniliowe

Bezy Rabarbarowo-Waniliowe
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc wypróbuj bezy Rabarbarowo-waniliowe. Ten przepis służy 12 i kosztuje 30 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 76 kalorii, 2G białka, oraz 0g tłuszczu. 6 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Udaj się do sklepu i odebrać śmietanę Tatar, cool whip lite bitą polewą, rabarbar, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 22%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Podwójne Bezy Waniliowe, Kokosowe bezy z dodatkiem wanilii, oraz bezy ze świeżymi letnimi jagodami i waniliowym kremem fraiche dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Piekarnik rozgrzać do 107°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki W CzekoladzieCukierki W Czekoladzie
2
Przynieś rabarbar, wodę i 2 łyżki. cukier gotować w rondlu; dusić na średnim ogniu 5 min. albo dopóki rabarbar nie zmięknie. Ostudzić, następnie przechowywać w lodówce, aż będzie gotowy do użycia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Truskawki I Dodatkowa Bita śmietanaŚwieże Truskawki I Dodatkowa Bita śmietana
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po 70% Tabliczek) Gorzka Czekolada, Posiekana(po 70% Tabliczek) Gorzka Czekolada, Posiekana
3
W międzyczasie ubij białka i śmietanę z kamienia nazębnego w średniej misce z mikserem na dużej prędkości 5 min. lub do miękkich pików.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasto Z Masłem OrzechowymCiasto Z Masłem Orzechowym
Opcjonalnie Lody Waniliowe O Obniżonej Zawartości TłuszczuOpcjonalnie Lody Waniliowe O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
4
Dodaj pozostały cukier, 1 łyżka. w czasie, bicie aż sztywne szczyty tworzą. Łyżka do 12 kopców na pergaminie pokryte blachy do pieczenia. Użyj tyłu łyżki do wcięcia środka każdego Kopca.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 (3,4 Uncji) Opakowanie Budyniu Błyskawicznego Czekoladowego JELL-O1 (3,4 Uncji) Opakowanie Budyniu Błyskawicznego Czekoladowego JELL-O
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
5
Piec 40-45 min. lub do chrupiącego, suchego i bardzo lekko rumianego. Całkowicie fajne. W międzyczasie ubij pudding i mleko w średniej misce z trzepaczką 2 min. Wymieszać z chłodnym batem. Przechowywać w lodówce 15 min. lub aż lekko zgęstnieje.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dżem Malinowy KRAFT Pure Red Raspberry Jam, Podgrzewany, PrzecedzonyDżem Malinowy KRAFT Pure Red Raspberry Jam, Podgrzewany, Przecedzony
Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 CalaBanany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki W CzekoladzieCukierki W Czekoladzie
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
6
Bezy układamy na talerzach deserowych tuż przed podaniem. Napełnij mieszanką budyniową; wierzch z rabarbarem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Truskawki I Dodatkowa Bita śmietanaŚwieże Truskawki I Dodatkowa Bita śmietana
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 35 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia1
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn