Bezy Rabarbarowo-Waniliowe
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc wypróbuj bezy Rabarbarowo-waniliowe. Ten przepis służy 12 i kosztuje 30 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 76 kalorii, 2G białka, oraz 0g tłuszczu. 6 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Udaj się do sklepu i odebrać śmietanę Tatar, cool whip lite bitą polewą, rabarbar, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 22%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Podwójne Bezy Waniliowe, Kokosowe bezy z dodatkiem wanilii, oraz bezy ze świeżymi letnimi jagodami i waniliowym kremem fraiche dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 107°.
Przynieś rabarbar, wodę i 2 łyżki. cukier gotować w rondlu; dusić na średnim ogniu 5 min. albo dopóki rabarbar nie zmięknie. Ostudzić, następnie przechowywać w lodówce, aż będzie gotowy do użycia.
W międzyczasie ubij białka i śmietanę z kamienia nazębnego w średniej misce z mikserem na dużej prędkości 5 min. lub do miękkich pików.
Dodaj pozostały cukier, 1 łyżka. w czasie, bicie aż sztywne szczyty tworzą. Łyżka do 12 kopców na pergaminie pokryte blachy do pieczenia. Użyj tyłu łyżki do wcięcia środka każdego Kopca.
Piec 40-45 min. lub do chrupiącego, suchego i bardzo lekko rumianego. Całkowicie fajne. W międzyczasie ubij pudding i mleko w średniej misce z trzepaczką 2 min. Wymieszać z chłodnym batem. Przechowywać w lodówce 15 min. lub aż lekko zgęstnieje.
Bezy układamy na talerzach deserowych tuż przed podaniem. Napełnij mieszanką budyniową; wierzch z rabarbarem.