Bezy Koszerne Nondairy
Need a bezglutenowe, bezmleczne, przyjazne dla fodmap i wegetariańskie przystawki? Bezy Koszerne Nondairy może być świetny przepis, aby spróbować. Na 14 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 105 kalorii, 2G białka, oraz 0g tłuszczu każdy. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jeśli masz krem z kamienia nazębnego, pasteryzowane białka jaj, cukier i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 8%, to danie jest improvable. Podobne przepisy to Koszerne Cosmo, Koszerne Ogórki Koperkowe, oraz Koszerna Fasola.
Instrukcje
W dużej misce, z mikserem (najlepiej wyposażonym w mocowanie trzepaczki) na dużej prędkości, ubijać białka i śmietanę tatarską do spienienia. Stopniowo dodawać 1 szklankę cukru, około 1 łyżki. na raz, uderzając dobrze po każdym dodaniu i skrobając od czasu do czasu boki miski, aż utworzą się sztywne, błyszczące szczyty(patrz końcówka 2 poniżej).
Linia 2 blachy do pieczenia z pergaminem do pieczenia. Kopiec bezy w 8 równych porcjach (skąpe 1/2 szklanki dla każdej) na arkuszach, odstępy co najmniej 3 w. osobno. Kształt każdy w 4-in. Okrągły kształt miski (postępuj zgodnie z końcówką 3 poniżej).
Piec bezy, aż brzmią puste po dotknięciu i czuć firmy w dotyku, o 1 1/2 godziny; Przełącz pozycje blachy w połowie pieczenia. Wyłączyć ogrzewanie i pozostawić bezy w zamkniętym piekarniku, aż całkowicie ostygnie, 2 do 2 1/2 godziny dłużej.
Ustaw bezy na talerzach i wypełnij jak chcesz.
Dodać do przodu: do 1 dnia; całkowicie schłodzić, następnie owinąć hermetycznie i przechowywać w temperaturze pokojowej.
Nasadka trzepaczki wprowadza powietrze równomiernie do białek i tworzy małe pęcherzyki, które są zarówno mocniejsze, jak i bardziej elastyczne niż większe. Upewnij się, że miska i bijaki są czyste; każdy tłuszcz może zakłócać tworzenie się piany.
Bicie białek kwasem, takim jak krem z kamienia winnego lub octu, pomaga koagulować białko białka jaja. Chcesz sztywnych, lśniących szczytów. Mieszanka powinna być gładka, gdy pocierasz ją między palcami.
Uformuj mieszankę bezową w kształcie miski za pomocą małej, cienkiej szpatułki. Krawędzie powinny być nieco wyższe niż centra.