Bezy Kokosowe
Bezy Kokosowe to bezglutenowe, bezmleczne, przyjazne dla fodmap i wegetariańskie hor d ' oeuvre. Ten przepis sprawia, że 24 porcje z 58 kalorii, 1G białka, oraz 2G tłuszczu każdy. Na 12 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 10 mówi, że trafił w sedno. Mieszanka płatków kokosowych, cukier, sól i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 11%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Bezy Kokosowe, Bezy Czekoladowo-Kokosowe, oraz Bezy Kokosowo-Pistacjowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177°. Wyłóż dwie blachy do pieczenia pergaminem.
W dużej misce ubijaj białka, sok z cytryny i sól elektrycznym trzepaczem, aż uformują się miękkie szczyty, około 2 minut. Zacznij ubijać cukier, kilka łyżek na raz, aż białka będą bardzo sztywne i błyszczące, o 2 minuty dłużej. Kiedy wyciągasz trzepak z białych, szczyty powinny utrzymać swój kształt. Delikatnie złożyć płatki kokosowe gumową szpatułką.
Upuść ciasto przez łyżkę stołową na przygotowany arkusz ciastek.
Niech ciasteczka piec do firmy na zewnątrz i lekko złoty, 15 protokół.